Το υπουργείο Εξωτερικών αναφέρει ότι στις 14 Μαϊού εκλήθη στο υπουργείο ο πρέσβης της Ρωσίας στα Σκόπια, στον οποίο επιδόθηκε σχετικό διάβημα διαμαρτυρίας για τις ενέργειες συγκεκριμένου Ρώσου διπλωμάτη και ζητήθηκε να εγκαταλείψει αυτός το έδαφος της χώρας εντός επτά ημερών.
Μέσα ενημέρωσης των Σκοπίων εικάζουν ότι ο λόγος της απέλασης του Ρώσου διπλωμάτη σχετίζεται με κατασκοπευτικές δραστηριότητες.
Η χώρα είχε απελάσει και το 2018 ένα Ρώσο διπλωμάτη, για την υπόθεση δηλητηρίασης του πρώην πράκτορα Σεργκέι Σκριπάλ σε βρετανικό έδαφος. Ωστόσο, η ενέργεια εκείνη είχε προσδιοριστεί στο πλαίσιο αλληλεγγύης προς τη Μ.Βρετανία, τις ΗΠΑ και την ΕΕ.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Εκσυγχρονίζεται ο μηχανισμός επιδημιολογικής επιτήρησης του ΕΟΔΥ
- Δημοσίευση προγραμμάτων κατάρτισης στο νέο πρόγραμμα της ΔΥΠΑ
- Κινεζικά πλοία δεν τόλμησαν να διέλθουν από το στενό του Χορμούζ παρά τις διαβεβαιώσεις του Ιράν
- Βομβαρδισμοί σε πυρηνικό αντιδραστήρα βαρέος ύδατος, σύμφωνα με ιρανικά ΜΜΕ
- Το Ιρακινό Κουρδιστάν καλεί τη Βαγδάτη να φροντίσει ώστε να σταματήσουν οι επιθέσεις φιλοϊρανικών “πολιτοφυλακών”
- Έναρξη συνεργασίας Ελλάδας – ΗΠΑ για την εντατικοποίηση επιστροφών παράνομων μεταναστών
- Στη Βουλή τη Δευτέρα η ΠΝΠ για την επιδότηση καυσίμων και τα μέτρα στήριξης
- Γαλλία: Επικρίνουν δημοσιογράφο που πήρε συνέντευξη από τον Ρώσο ΥΠΕΞ
- Πούτιν: Οι σχέσεις μας με την Ευρώπη βρίσκονται σε κρίση – Εκείνοι στήριξαν το πραξικόπημα στην Ουκρανία, vid
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 3 Απριλίου









