Η νέα αποικιακή διοίκηση της Ουκρανίας θα περιλαμβάνει Ουκρανούς αξιωματούχους που είχαν εκπαιδευτεί νωρίτερα στη Δύση, ανέφερε το γραφείο Τύπου της Ρωσικής Υπηρεσίας Εξωτερικών Πληροφοριών επικαλούμενο τον διευθυντή Σεργκέι Ναρίσκιν.
«Στο πλαίσιο της πολιτικής τους για πλήρη υποτέλεια της Ουκρανίας, οι ΗΠΑ, στην πραγματικότητα, στράφηκαν προς τη διαμόρφωση μιας ουσιαστικά αποικιακής διοίκησης στη χώρα», σύμφωνα με το γραφείο Τύπου.
«Σύμφωνα με το σχέδιο της Ουάσιγκτον, αυτή η κυβέρνηση θα αποτελείται από Ουκρανούς εκπαιδευμένους στη Δύση, οι οποίοι έχουν ορκιστεί πίστη στα αμερικανικά συμφέροντα», πρόσθεσε το γραφείο Τύπου.
Τον Δεκέμβριο του 2023, ο Ζελένσκι έλαβε συστάσεις για αλλαγές προσωπικού: η Ουάσιγκτον προάγει την πρέσβειρα της Ουκρανίας στις Ηνωμένες Πολιτείες, Oksana Markarova, στη θέση της πρωθυπουργού, τον Alexander Kava στη θέση του υπουργού Οικονομικών και τον Taras Kachka στη θέση του Υπουργού Οικονομίας.
(φωτο:freepik)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Πανθεσσαλικό μπλόκο αγροτών στον κόμβο Ε65 της Καρδίτσας – Πώς θα γίνεται η κίνηση των οχημάτων
- Παραίτηση αξιωματούχου μέσα στο Κρεμλίνο
- Σκληρό ΒΙΝΤΕΟ από Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που οδηγός μηχανής «καρφώνεται» σε φορτηγό
- Δολοφονία Τσάρλι Κερκ: Το μήνυμα Βανς προς τους δεξιούς Αμερικανούς
- Συνελήφθη στην Αθήνα καταζητούμενος από την Interpol Σερβίας
- Κλιματικό αφήγημα: Δεν τα βρίσκουν ούτε για το 2040 οι διεθνιστές
- Παρανοϊκό αίτημα από τη νατοϊκή Πολωνία: «Θέλουμε πυρηνικά όπλα»
- Από τραχανά με σταφύλι μέχρι μπουγάτσα με… σύκα και κρασί – Η γιορτή στον αμπελώνα Θεσσαλονίκης
- Θεσσαλονίκη: Μετέτρεψε τον δρόμο σε αγωνιστική πίστα – Συνελήφθη 23χρονος οδηγός μηχανής
- Στη φυλακή για τους εμπρησμούς στον Υμηττό ο 32χρονος Παλαιστίνιος – Είπε ότι έχει ακουστά τον ISIS
Κύρια Θέματα

















