Προς…απόσυρση ο σφαγέας των Ουκρανών Ζελένσκι;; Τι μεταδίδεται στις ΗΠΑ…

Την ώρα που οι ΗΠΑ ετοιμάζουν την Πολωνία για πόλεμο με τους Ρώσους....

«Μια ομάδα χωρών υπό την ηγεσία της Πολωνίας καλεί κρυφά τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky να τερματίσει τη σύγκρουση», αποκάλυψε ο βραβευμένος με Πούλιτζερ Αμερικανός δημοσιογράφος Seymour Hersh σε άρθρο που δημοσιεύτηκε στη σελίδα του Substack.

Είναι ο δημοσιογράφος που είχε αποκαλύψει με στοιχεία ότι πίσω από το σαμποτάζ στους αγωγούς Nord Stream 1 και 2 βρισκόταν η Δύση.

«Η ομάδα προέτρεψε κρυφά τον Ζελένσκι να βρει έναν τρόπο να τερματίσει τον πόλεμο -ακόμα και, αν χρειαστεί, να παραιτηθεί- και να επιτρέψει την έναρξη της διαδικασίας ανοικοδόμησης του έθνους του», είπε.


Όπως σημειώνει το άρθρο, επικαλούμενο στοιχεία γνωστά εντός της CIA, «ο Ζελένσκι δεν κινείται προς αυτή την κατεύθυνση και την ίδια στιγμή αρχίζει να χάνει την υποστήριξη των γειτόνων του».


Σύμφωνα με πληροφορίες που αναφέρθηκαν από ορισμένους αξιωματούχους των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, η ομάδα χωρών με επικεφαλής την Πολωνία περιλαμβάνει επίσης την Ουγγαρία, τη Λιθουανία, την Εσθονία και τη Λετονία.

Θα μπορούσε αυτό να είναι η αρχή του τέλους για την απόλυτη μαριονέτα-σφαγέα της Ουκρανίας, που μέχρι σήμερα όλες οι δυτικές χώρες τον υποδέχονται ως…«ήρωα πολέμου»;;;

Ακόμα κι αν αποφασιστεί ειρήνη ανάμεσα σε διεθνιστές και Πούτιν, ο Ζελένσκι και οι όμοιοί του αναλώσιμοι θα αποσυρθούν με συνοπτικές διαδικασίες.

(απεμπε-EPA photo)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί