Πρώην Στρατηγός του ΝΑΤΟ: “Έρχεται ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ στην Ουκρανία το 2023”

Στα πλαίσια άραγε της...χουντοειρήνης που θέλουν να φέρουν;;;

Ένας ανώτερος αξιωματικός του γερμανικού στρατού και πρώην Διοικητής της Συμμαχικής Διοίκησης Κοινής Δύναμης Brunssum, στρατηγός Hans-Lothar Domröse, προβλέπει ότι η σύγκρουση Ρωσίας-Ουκρανίας θα βρεθεί σε αδιέξοδο και θα επιτευχθεί κάποιο είδος κατάπαυσης του πυρός μέχρι το καλοκαίρι.

«Περιμένω στασιμότητα στις αρχές του καλοκαιριού», είπε ο Domröse στις εφημερίδες του γερμανικού ομίλου μέσων ενημέρωσης Funke την Κυριακή, υποστηρίζοντας ότι μέχρι τότε και οι δύο πλευρές θα αισθάνονται ότι η συνεχιζόμενη μάχη «δεν έχει πλέον καμία χρησιμότητα».

Μεταξύ Φεβρουαρίου και Μαΐου, είναι πιθανό και τα δύο μέρη να συνειδητοποιήσουν ότι «έχουν κολλήσει», είπε ο πρώην στρατηγός, προσθέτοντας ότι αυτή θα είναι η στιγμή για να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις για την κατάπαυση του πυρός.

«Θα έχουμε μια εκεχειρία κάποια στιγμή το 2023», προέβλεψε ο Domröse, προειδοποιώντας ότι αυτό δεν θα σήμαινε μια άμεση διαρκή ειρήνη.

«Μια κατάπαυση του πυρός σημαίνει: Σταματάμε να πυροβολούμε», είπε, αλλά οι διαπραγματεύσεις είναι «πιθανότατα να διαρκέσουν πολύ».

(φωτο:pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί