αυτό θα γινόταν επειδή ο τελευταίος είχε εμπνευστεί από την προσγείωση του αεροσκάφους του προέδρου της Βολιβίας κατόπιν αιτήματος των ΗΠΑ, το 2013.
«Ο πιλότος πήρε την απόφαση να προσγειωθεί στο Μινσκ. Αυτό είναι όλο. Γιατί εγώ να μην τον πιστέψω; Ρωτήστε τον πιλότο. Είναι το πιο απλό. Ρωτήστε τον επικεφαλής πιλότο, τον κυβερνήτη του αεροσκάφους. Τον ρωτήσατε γιατί αναγκάστηκε να προσγειωθεί; Διότι δεν έχω ακούσει ούτε έχω δει συνέντευξη με τον κυβερνήτη του αεροσκάφους που προσγειώθηκε στο Μινσκ. Γιατί δεν τον ρωτάτε;…Όλοι κατηγορούν τον Λουκασένκο αλλά κανείς δεν έχει ρωτήσει τον πιλότο», είπε ο Πούτιν.
Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε μία ανάλογη περίπτωση όταν η αμερικανική κυβέρνηση ανάγκασε το αεροσκάφος του προέδρου της Βολιβίας, να προσγειωθεί στη Βιέννη.
«Το Air Force One, ένα προεδρικό αεροσκάφος, αναγκάστηκε σε προσγείωση. Έβγαλαν τον Πρόεδρο έξω από το αεροπλάνο και το ερεύνησαν. Και δεν αναφέρεστε ποτέ σε αυτό το γεγονός. Θεωρείτε ότι αυτό ήταν φυσιολογικό, ήταν σωστό ενώ ό,τι έκανε ο Λουκασένκο ήταν κακό; Κοιτάξτε, ας μιλήσουμε την ίδια γλώσσα. Αν λοιπόν ο Λουκασένκο είναι ένας γκάνγκστερ, τότε τι ισχύει για το περισταστικό με τον πρόεδρο της Βολιβίας; …Κανείς δεν αναφέρεται σε αυτό», συμπλήρωσε ο Πρόεδρος Πούτιν.
(sputniknews)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κλιματικό αφήγημα: Δεν τα βρίσκουν ούτε για το 2040 οι διεθνιστές
- Παρανοϊκό αίτημα από τη νατοϊκή Πολωνία: «Θέλουμε πυρηνικά όπλα»
- Από τραχανά με σταφύλι μέχρι μπουγάτσα με… σύκα και κρασί – Η γιορτή στον αμπελώνα Θεσσαλονίκης
- Θεσσαλονίκη: Μετέτρεψε τον δρόμο σε αγωνιστική πίστα – Συνελήφθη 23χρονος οδηγός μηχανής
- Στη φυλακή για τους εμπρησμούς στον Υμηττό ο 32χρονος Παλαιστίνιος – Είπε ότι έχει ακουστά τον ISIS
- Kαμπανάκι από την ΤτΕ: Αυξήθηκαν στα 79 δισ. ευρώ τα “κόκκινα δάνεια” που διαχειρίζονται οι servicers
- Κυβέρνηση: «Στη Θεσσαλονίκη, για πρώτη φορά γίνονται έργα, τα οποία ολοκληρώνονται σε χρονοδιαγράμματα»
- Οι Iron Maiden έρχονται στην Ελλάδα το 2026! Ανακοινώθηκε η ημερομηνία της συναυλίας στο ΟΑΚΑ
- Τουρκία: Εξακολουθούμε να έχουμε τους ρωσικούς S-400 και δεν αλλάζει αυτό
- Ανακαλύφθηκε πίνακας 400 ετών του Ρούμπενς, «αληθινή ομολογία πίστης» – Απεικονίζει τον “Χριστό στον Σταυρό”, vid
Κύρια Θέματα


















ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ

ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ

ΑΠΕΡΓΙΑ

ΚΕΔΕ

ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟ

ΚΥΡΑΝΑΚΗΣ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΜΕΤΡΟ

ΑΣΦΑΛΙΣΗ

ΚΑΙΡΟΣ
