Οι δηλώσεις της βασίλισσας Ελισάβετ για το Megxit

Mετά τη σύσκεψη με τους πρίγκιπες Κάρολο, Ουίλιαμ και Χάρι στο Σάντριγχαμ, η βασίλισσα Ελισάβετ

εξέδωσε την πρώτη ανακοίνωση για το μέλλον του Χάρι και της Μέγκαν

Όπως δήλωσε συγκεκριμένα:
«Σήμερα η οικογένειά μου είχε πολύ εποικοδομητικές διαβουλεύσεις για το μέλλον του εγγονού μου και της οικογένειάς του. Η οικογένειά μου κι εγώ υποστηρίζουμε απόλυτα την επιθυμία του Χάρι και της Μέγκαν να δημιουργήσουν μια νέα ζωή ως μία καινούργια οικογένεια.

Αν και θα προτιμούσαμε να παραμείνουν πλήρως απασχολούμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας, σεβόμαστε και κατανοούμε την επιθυμία τους να ζήσουν μία πιο ανεξάρτητη ζωή, παραμένοντας άξια μέλη της οικογένειάς μου. Ο Χάρι και η Μέγκαν έκαναν ξεκάθαρο πως δεν θέλουν να βασίζονται σε κρατικά κονδύλια στις καινούργιες ζωές τους. Για αυτό τον λόγο συμφωνήθηκε να υπάρξει μία μεταβατική περίοδος κατά την οποία θα περνούν χρόνο και στον Καναδά και στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Αυτά είναι περίπλοκα ζητήματα προς επίλυση για την οικογένειά μου και υπάρχει ακόμα κάποια δουλειά να γίνει, αλλά ζήτησα οι τελικές αποφάσεις να ληφθούν τις επόμενες ημέρες».

Η Μέγκαν Μαρκλ βρίσκεται στον Καναδά, ενώ ο Ουίλιαμ και ο Χάρι διέψευσαν δημοσίευμα των Times, σύμφωνα με το οποίο έχουν δηθεν τεταμένες σχέσεις, λόγω της αφιλόξενης στάσης του Ουίλιαμ και της Κέιτ προς τη Μέγκαν.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί