Ο Τσάκι φέρνει τον τρόμο στην μικρή οθόνη

Ο Τσάκι (Chucky) έρχεται στη μικρή οθόνη. Το τηλεοπτικό δίκτυο Syfy ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει μία τηλεοπτική σειρά που θα βασίζεται στον χαρακτήρα της στοιχειωμένης κούκλας που πρωταγωνίστησε σε επτά ταινίες τα τελευταία 30 χρόνια και την στοιχειώνει η ψυχή του δολοφόνου Charles Lee Ray. Τη σειρά, σε παραγωγή της Universal Content Productions, θα δημιουργήσει […]

Ο Τσάκι (Chucky) έρχεται στη μικρή οθόνη.

Το τηλεοπτικό δίκτυο Syfy ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει μία τηλεοπτική σειρά που θα βασίζεται στον χαρακτήρα της στοιχειωμένης κούκλας που πρωταγωνίστησε σε επτά ταινίες τα τελευταία 30 χρόνια και την στοιχειώνει η ψυχή του δολοφόνου Charles Lee Ray.

Τη σειρά, σε παραγωγή της Universal Content Productions, θα δημιουργήσει ο Ντον Μασίνι, σεναριογράφος και δημιουργός και του κινηματογραφικού Τσάκι.

«Ο χαρακτήρας που δημιούργησε ο Ντον προκάλεσε τον τρόμο στο κοινό για περισσότερα από 30 χρόνια. Η μακροζωία και η κληρονομιά του Τσάκι είναι απόδειξη της δημιουργικής αφήγησης και των φανατικών θαυμαστών που έχει συγκεντρώσει τη κινηματογραφική σειρά με τα χρόνια» δήλωσε ο πρόεδρος του δικτύου Κρις ΜακΚάμπερ. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που για άλλη μια φορά συνεργαζόμαστε με αυτούς που δημιούργησαν τον χαρακτήρα σε αυτή τη νέα σειρά του Syfy και είμαστε εξαιρετικά περήφανοι που φέρνουμε τον Τσάκι στην τηλεόραση για πρώτη φορά με τους αρχικούς δημιουργούς».

Στη νέα τηλεοπτική σειρά Τσάκι εμφανίζεται μία vintage κούκλα προς πώληση και μία ειδυλλιακή αμερικανική πόλη ρίχνεται στο χάος καθώς θα συμβούν μία σειρά από δολοφονίες και θα έρθουν στο φως τα μυστικά των κατοίκων. Στο μεταξύ θα εμφανιστούν οι εχθροί και οι φίλοι του Τσάκι από το παρελθόν και θα παρουσιαστούν οι αλήθειες πίσω από τις δολοφονίες καθώς και η προέλευση της κούκλας, του δαίμονα που ήταν ένα συνηθισμένο παιδί και πώς έγινε αυτό το περιβόητο τέρας.

Λ. Παπαθανασίου ΑΜΕ ΜΠΕ

photo:pexels

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί