ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε την επ’ αμοιβή σύμπραξή του με έναν σταρ της μουσικής κάντρι προκειμένου να πωλούν Βίβλους, το «αγαπημένο του βιβλίο», όπως έχει πει στο παρελθόν.
«Η θρησκεία και ο χριστιανισμός είναι τα δύο πράγματα που λείπουν περισσότερο σ’ αυτήν τη χώρα» ανέφερε ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για την προεδρία σε ένα τρίλεπτο βίντεο που αναρτήθηκε στον ιστότοπό του, την πλατφόρμα Truth Social, εν μέσω της Μεγάλης Εβδομάδας πριν από το Πάσχα των Καθολικών.
Στην ανάρτησή του ο πρώην πρόεδρος που προσπαθεί να προσελκύσει τους Ευαγγελικούς κύκλους, ενθαρρύνει τους υποστηρικτές του να αγοράσουν τη Βίβλο που τους προτείνει έναντι 59,99 δολαρίων.
«Πρέπει να ξαναδώσουμε στην Αμερική την πίστη της», λέει, παραπέμποντας στο εμβληματικό σλόγκαν της προεκλογικής εκστρατείας του «Ξαναδώστε στην Αμερική το μεγαλείο της».
«Αγαπάμε τον Θεό και ό,τι είναι υπέρ του Θεού».
Στον ιστότοπό του, ο οργανισμός που προωθεί τη συγκεκριμένη Βίβλο γράφει ότι είναι «η μοναδική εγκεκριμένη από τον Ντόναλντ Τραμπ». Διευκρινίζει ότι τα έσοδα δεν θα χρησιμοποιηθούν για να χρηματοδοτηθεί η προεκλογική εκστρατεία του Ρεπουμπλικάνου υποψηφίου, αλλά ότι η εικόνα του χρησιμοποιείται στο πλαίσιο μιας «επ’ αμοιβή συνεργασίας».
Η Βίβλος πωλείται σε συνεργασία με τον γνωστό συντηρητικό μουσικό Λι Γκρίνγουντ, το τραγούδι του οποίου “God Bless the USA” (“Ο Θεός να ευλογεί την Αμερική» ακούγεται σε όλες τις προεκλογικές συγκεντρώσεις του Τραμπ.
Happy Holy Week! Let’s Make America Pray Again. As we lead into Good Friday and Easter, I encourage you to get a copy of the God Bless The USA Bible. @TheLeeGreenwood https://t.co/1KK5QgVK85 pic.twitter.com/XoCIeGDpAg
— Donald J. Trump Posts From His Truth Social (@TrumpDailyPosts) March 26, 2024
απεμπε-EPA photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Το Ισραήλ επιβεβαίωσε ότι βομβάρδισε τον ιρανικό πυρηνικό αντιδραστήρα βαρέος ύδατος Αράκ
- Κ. Πιερρακάκης: Στοχευμένα και προσωρινά μέτρα για πολίτες και επιχειρήσεις που πλήττει η σύγκρουση στη Μ. Ανατολή
- Επικίνδυνα «παιχνίδια» στην Μέση Ανατολή: Προς ποιούς εξέδωσε προειδοποίηση το Ιράν
- Οι βομβαρδισμοί από Ισραήλ και ΗΠΑ έχουν προκαλέσει ζημιές σε 120 μουσεία και ιστορικά κτίρια στο Ιράν, σύμφωνα με τις αρχές
- Εκσυγχρονίζεται ο μηχανισμός επιδημιολογικής επιτήρησης του ΕΟΔΥ
- Δημοσίευση προγραμμάτων κατάρτισης στο νέο πρόγραμμα της ΔΥΠΑ
- Κινεζικά πλοία δεν τόλμησαν να διέλθουν από το στενό του Χορμούζ παρά τις διαβεβαιώσεις του Ιράν
- Βομβαρδισμοί σε πυρηνικό αντιδραστήρα βαρέος ύδατος, σύμφωνα με ιρανικά ΜΜΕ
- Το Ιρακινό Κουρδιστάν καλεί τη Βαγδάτη να φροντίσει ώστε να σταματήσουν οι επιθέσεις φιλοϊρανικών “πολιτοφυλακών”
- Έναρξη συνεργασίας Ελλάδας – ΗΠΑ για την εντατικοποίηση επιστροφών παράνομων μεταναστών









