Ρωσικά ΜΜΕ: “Η πλειοψηφία των Ρώσων ζει ακόμα στην ΠΡΟ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΠΟΧΗ”

Κάτι που σημαίνει ότι η ψυχολογία των πολιτών του είναι σε καλή κατάσταση, όσο και η οικονομία!

Ρωσικά ΜΜΕ, ιδίως αυτά που ασχολούνται με το να καλύπτουν τα γεγονότα της Ουκρανίας, καταγράφουν ένα μάλλον…παράδοξο:

Η μεγάλη πλειοψηφία (όχι όμως όλοι) των Ρώσων πολιτών ζουν κανονικά τις ζωές τους, όπως το έκαναν και πριν τις 24 Φεβρουαρίου, εν αντιθέσει με τους Ουκρανούς και φυσικά τους Ευρωπαίους που ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ από τα ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΑ μέτρα των κυβερνήσεών τους!

Ο Πούτιν γνωρίζει πως μία επιστράτευση εκατομμυρίων ανθρώπων σε συνδυασμό με την στρατιωτικοποίηση ολόκληρης της βιομηχανίας θα πήγαινε πολύ πίσω την οικονομική ανάπτυξη και ευημερία του ρωσικού κράτους.

Τι μεταδίδουν:

«Το 12ο Φόρουμ Ειδικών Πολιτικών Επαγγελμάτων πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή στην περιοχή της Μόσχας.

Φυσικά, ένας από τους ακρογωνιαίους λίθους όλων των συζητήσεων ήταν η ειδική στρατιωτική επιχείρηση και η στάση τόσο των πολιτικών στρατηγικών όσο και του πληθυσμού απέναντί ​​της.

Ένας από τους ομιλητές παρουσίασε κοινωνιολογικά δεδομένα από την Ομοσπονδιακή Περιφέρεια Άπω Ανατολής.

Η συντριπτική πλειονότητα των ερωτηθέντων εξακολουθεί να είναι στην ίδια πεποίθηση ότι τα ρωσικά στρατεύματα είναι ικανά να εκτελέσουν οποιοδήποτε έργο – από την προστασία των συνόρων τους έως την αποφασιστική ολοκλήρωση μιας ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης. Ότι είναι ικανοί να νικήσουν τους πάντες.

▪️Σύμφωνα με τους υπολογισμούς μας, το πιο φανατικό μέρος του κοινού του Telegram είναι μόλις δυόμισι εκατομμύρια Ρώσοι. Αυτοί είναι οι άνθρωποι που ζουν συνεχώς σύμφωνα με την ατζέντα και έχουν ήδη καταφέρει να εγκληματιστούν στη νέα πραγματικότητα.

▪️Αλλά τα λιγότερο “ψιλιασμένα” πληθυσμιακά στρώματα, των οποίων τα μέσα απόκτησης πληροφοριών είναι μόνο τα παραδοσιακά μέσα (π.χ. τηλεόραση, ρασδιόφωνο), εξακολουθούν να βρίσκονται σε κατάσταση πριν από την έναρξη της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης, χωρίς να συνειδητοποιούν ότι το ρωσικό κράτος διεξάγει έναν ακήρυχτο πόλεμο ενάντια στο ΝΑΤΟ, πάνω στον οποίο πρέπει να προσαρμοστούν και να αλλάξουν την καθημερινότητά τους.

🔻Το ότι πρόκειται για πρόβλημα αναγνωρίζεται σχεδόν από όλους. Γιατί η συντριπτική πλειοψηφία του ρωσικού πληθυσμού δεν είναι έτοιμη».

Και καταλήγουν τα ρωσικά ΜΜΕ:

«Αλλά δεν υπάρχει ακόμη κανονική επαρκής πληροφόρηση για τον ρωσικό πληθυσμό. Υπάρχουν μόνο δύο προτεινόμενοι τρόποι – η αύξηση του κύρους του στρατού στα μάτια του πληθυσμού και η καταπολέμηση των fake news».


(φωτο:intime)

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί