Ο εμβολιασμός του πρωθυπουργού έγινε την περασμένη Δευτέρα, ωστόσο δεν πέρασε απαρατήρητος από διεθνή μέσα ενημέρωσης.
Η φωτογραφία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να εμβολιάζεται βγάζοντας το μισό πουκάμισό του, χωρίς να φορά κάποιο μπλουζάκι ή φανελάκι, προκάλεσε το ενδιαφέρον και της Daily Mail.
Η βρετανική ιστοσελίδα, στην κατηγορία «Female» αφιέρωσε άρθρο για τις αντιδράσεις χρηστών του διαδικτύου στο Ηνωμένο Βασίλειο για τον εμβολιασμό του Ελληνα πρωθυπουργού.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έλαβε τη δεύτερη δόση του εμβολίου για τον κορωνοϊό στο νοσοκομείο ”Αττικόν” τη Δευτέρα. Δεν σήκωσε όμως τα μανίκια του, όπως έκαναν οι περισσότεροι, αλλά ξεκούμπωσε το πουκάμισό του, αποκαλύπτοντας το στήθος του. Απέκτησε μάλιστα ιδιαίτερη αναγνωρισιμότητα στη Βρετανία, αφού στο twitter έγινε μεγάλη συζήτηση. Κάποιος μάλιστα ρώτησε αν ο Μπόρις Τζόνσον θα μπορούσε να τον ακολουθήσει, ενώ άλλοι τον συνέκριναν με τον Βλάντιμιρ Πούτιν και την αθλητικότητά του», αναφέρει αρχικά το δημοσίευμα.
Κάποιος μάλιστα, όπως αναφέρει η Daily Mail, έγραψε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης:
«Ο Ελληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κάνει ό,τι μπορεί να πείσει τους Έλληνες να εμβολιαστούν».
(iefimerida)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Γάζα: Η Διεθνής Αμνηστία ζητεί να τερματιστεί η υποστήριξη κρατών και εταιρειών στο «σύστημα απαρτχάιντ» και στη «γενοκτονία»
- Γάζα: Το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ θα αποφανθεί εκ νέου για σχέδιο που αφορά την κατάσταση στην περιοχή
- Ακόμα ένα δυστύχημα με νεκρό και τρεις τραυματίες στην Αθήνα
- Προελάσεις σε όλα τα μέτωπα για τους Ρώσους! Τι είπε ο Γκεράσιμοφ
- ΣΥΡΙΖΑ για συνέντευξη Μητσοτάκη: «Πρέπει να αποτελέσει πολιτικά παρελθόν»
- «Έκοψαν» εκπομπή κορυφαίου διεθνιστή παρουσιαστή μετά από σχόλια για τον Κερκ, video
- Τι είπαν ο Κάρολος με τον Τραμπ;
- Δίχως τέλος το δράμα των Παλαιστίνιων: Άρον άρον εγκαταλείπουν την πόλη της Γάζας
- Ξεκινά «μάχη»! Ο Τραμπ χαρακτήρισε «τρομοκρατική οργάνωση» το κίνημα «Antifa»
- Το παραδέχθηκε και Πολωνός Υπουργός: «Πύραυλος F-16, όχι ρωσικό drone, έπληξε σπίτι»