• Αρχική
  • Άρθρα
  • Ο «αστάθμητος παράγοντας» στις ΗΠΑ – Έτοιμοι και οπλισμένοι για να πολεμήσουν τις δυνάμεις της αριστεράς

Ο «αστάθμητος παράγοντας» στις ΗΠΑ – Έτοιμοι και οπλισμένοι για να πολεμήσουν τις δυνάμεις της αριστεράς

USA
Μία «σπίθα» αρκεί για να ξεσπάσει πραγματικός εμφύλιος στις ΗΠΑ.

Με φόντο τις κρίσιμες εκλογές του Νοεμβρίου αλλά και τα εκτεταμένα επεισόδια αριστερών ομάδων, ομάδες ένοπλων Αμερικανών , φύλα προσκείμενοι στην Εθνική Δεξιά του Ντ.Τραμπ, δηλώνουν έτοιμοι να προστατέψουν τη χώρα τους από μία νέα επέλαση των αριστερών.

Ρεπορτάζ του Russia Today φιλοξενεί μέλη της ομάδας «Security Force III%» τα οποία και δηλώνουν πρόθυμα να πολεμήσουν τον αριστερό Τζο Μπάιντεν στην περίπτωση που βγει πρόεδρος και εφαρμόσει την πολιτική κατά της οπλοκατοχής.

Θυμίζουμε πως ανάλογη πολιτική είχε ακολουθήσει και ο Μπαράκ Ομπάμα, δίχως ωστόσο να καταφέρει να πάρει τα όπλα από μεγάλη μερίδα των Αμερικανών πολιτών.

Φοβούμενη πως ανάλογη πολιτική θα ακολουθηθεί και από τον Μπάιντεν, η ένοπλη ομάδα προειδοποιεί:

«Ένα πραξικόπημα συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Υπάρχει μια συλλογική προσπάθεια ανατροπής του τρόπου ζωής μας όπως το γνωρίζουμε και οι άνθρωποι αρχίζουν να συνειδητοποιούν ότι δεν είναι θεωρία συνωμοσίας. Εάν δεν ενωθούμε , θα ζούμε σε έναν μετα-αμερικανικό κόσμο έως το 2021».

Τα παραπάνω δήλωσε ο Chris Hill, ο οποίος συστήθηκε ο ως αρχηγός της ένοπλης ομάδας «Security Force III%».

(Russia Today)

Μάλιστα ο ίδιος υποστήριξε πως ελέω των μεγάλων αναταραχών από αριστερές ομάδες σε όλες τις ΗΠΑ έχουν αυξηθεί οι αιτήσεις πολιτών για να ενταχθούν στην ένοπλη ομάδα και να λάβουν στρατιωτικής φύσεως εκπαίδευση.

Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ του RT, τα μέλη της συγκεκριμένης ένοπλης ομάδας θεωρούν πως αυτό συμβαίνει επειδή οι πολίτες αντιλαμβάνονται πως αν επανέλθουν στην εξουσία οι Δημοκρατικοί, τότε ο Μπάιντεν θα κάνει πράξη τις εξαγγελίες του περί «αναμόρφωσης της αστυνομίας και στήριξης των μουσουλμανικών κοινοτήτων».

Ο Chris Hill μας δίνει να καταλάβουμε τι πρόκειται να επικρατήσει στις ΗΠΑ αν και εφόσον το ξημέρωμα της 4ης Νοεμβρίου ο Ντ.Τραμπ έχει «πέσει» από το αξίωμα του προέδρου:

«Υποστηρίζουμε και υπερασπιζόμαστε τους στόχους και τις πεποιθήσεις μας όσον αφορά τον τρόπο ζωής μας, το σύνταγμά μας από όλους τους εχθρούς εξωτερικούς και εσωτερικούς. Θα είμαστε όποτε χρειαστεί, όπου ο Θεός το κρίνει κατάλληλο. Κάθε μέρα μπορούμε να επικοινωνούμε με έναν άλλο Αμερικανό πολίτη και να πούμε: “Είστε υπέρ του κομμουνισμού και του αναρχισμού; Τότε έχουμε το δικαίωμα να το αποκρούσουμε”.

Πιστεύω ότι το Black Lives Matter είναι ένα ρατσιστικό σύνθημα, πιστεύω ότι οι διοργανωτές αυτού του κινήματος είναι μαρξιστές, κομμουνιστές και δεν έχουν κανένα άλλο στόχο εκτός από το να βγουν στους δρόμους για λεηλασίες ή ταραχές».

(φωτο:screenshot)