«Μπαρούτι» η Τουρκία: Eπίθεση με πυρά στα γραφεία του κόμματος του Κιλιτσντάρογλου

Με λιγότερο από μία εβδομάδα να μένει για τις εκλογές.

Τα γραφεία του Ρεπουμπλικανικού κόμματος (CHP) του Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου στην Σανλιούρφα της Τουρκίας δέχτηκαν επίθεση με πυροβολισμούς.

Την είδηση για τους πυροβολισμούς μετέδωσε η διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας Cumhuriyet.

Σύμφωνα με ανάρτηση του υποψήφιου βουλευτή του κόμματος CHP, Μαχμούτ Τανάλ, ομάδα αγνώστων πυροβόλησε το εκλογικό κέντρο του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος στην πόλη Σανλιούρφα και έσκισε τις αφίσες του κόμματος στους δρόμους της πόλης

«Οι προβοκάτορες, με επικεφαλής αυτούς που δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα μαζί μας στο εκλογικό πεδίο, εκείνους που δεν μπορούν να βγουν δημόσια, αυτούς τους ανίκανους και δειλούς, πυροβόλησαν στο εκλογικό γραφείο του κόμματός μας στη Σανλιούρφα με σκοπό να απειλήσουν και να εκφοβίσουν!

Στη Σανλιούρφα δεν θα αφήσουμε έδαφος στους προβοκάτορες και τα αδέρφια τους πίσω τους! Εσείς παίρνετε τη δύναμή σας από τους προβοκάτορες και τους βαρόνους! Εμείς, από την άλλη, αντλούμε τη δύναμή μας από τον Θεό και το έθνος».

(freepik photo)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί