Μητσοτάκης ακούει;;; Μόσχα: «Το ρωσικό ΑΙΜΑ είναι στα χέρια όσων εξοπλίζουν τους Ουκρανούς»

Σε περιπέτειες μας βάζει η εμμονή της κυβέρνησης Μητσοτάκη να δίνει από την πρώτη στιγμή όπλα που σκοτώνουν Ρώσους!

Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα, στην καθιερωμένη εβδομαδιαία ενημέρωση των συντακτών, επέκρινε τις ουκρανικές αρχές για τη συνέχιση των άγριων πολιτικών τους, υποστηρίζοντας ότι «παρουσιάζουν μια ψεύτικη εικόνα μιας ειρηνόφιλης» ηγεσίας, αλλά οι μάσκες έχουν πέσει».

«Η Ουκρανία παρουσιάζεται ως μια ελεύθερη, κρατική δημοκρατία – αλλά είναι ένα ναζιστικό κράτος που χρηματοδοτείται από Αγγλοσάξονες που χρησιμοποιείται για να αντιμετωπίσει τη Ρωσία», πρόσθεσε.

«Το Ηνωμένο Βασίλειο και η Δύση υπέγραψαν την υποστήριξή τους στο ναζιστικό καθεστώς και επιβεβαίωσαν δημόσια τη δέσμευσή τους στις εγκληματικές ενέργειες της ηγεσίας. Σιωπούν για την εξόντωση ανθρώπων που έχουν διαφορετικές απόψεις.

«Το αίμα των Ρώσων είναι στα χέρια σας»

Σε ένα μήνυμα που απευθύνεται σε όλα τα δυτικά κράτη, οι κυβερνήσεις των οποίων στέλνουν συνένεια όπλα και χρήματα για να σκοτώνονται οι Ρώσοι, η Ζαχάροβα δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Η Δύση έχει εντείνει τις προσπάθειες για εκπαίδευση Ουκρανών στρατιωτών. Η ΕΕ σκοπεύει να εκπαιδεύσει 30.000 άτομα – αυτό είναι ειρήνη ή προετοιμασία για περισσότερους Ουκρανούς να μην επιστρέψουν ποτέ στα σπίτια τους; Η Δύση πρέπει να επιλέξει.

Οι ΗΠΑ κάνουν τα πάντα για να κλιμακώσουν τη σύγκρουση, παρατείνοντάς την και καταλήγοντας σε περισσότερους θανάτους. Το αίμα των Ρώσων είναι στα χέρια εκείνων που παρέχουν όπλα στην Ουκρανία».

Απλά να θυμίσουμε πως ο Μητσοτάκης είναι ένας από τους μεγαλύτερους…χορηγούς του Ζελένσκι!

Θυμηθείτε: Kορυφαίος προμηθευτής όπλων της Ουκρανίας ο Μητσοτάκης. Δείτε τα νούμερα

(φωτο:intime)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί