Μήνυμα Πούτιν ΚΥΡΙΩΣ προς Ελλάδα: «Να ευχαριστείτε τους…Τούρκους που ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΑΕΡΙΟ»!!! – vid

Απόλυτη διπλωματική και οικονομική ΗΤΤΑ Ελλάδας και Ευρώπης.

Τον γεωπολιτικό ρόλο της Τουρκίας που γιγαντώθηκε τους τελευταίους, η οποία είναι η μοναδική νατοϊκή χώρα που δεν έχει λάβει κυρώσεις κατά της Ρωσίας, εκθείασε ο Ρώσος πρόεδρος.

Οι πρόεδροι της Ρωσίας και της Τουρκίας Βλαντιμίρ Πούτιν και Ταγίπ Ερντογάν πραγματοποιούν συνομιλίες σε στενή μορφή στο Σότσι, αναφέρει ανταποκριτής του RIA Novosti.


Έτσι, ο Ρώσος ηγέτης χαρακτήρισε τον Turkish Stream μια από τις πιο σημαντικές αρτηρίες για τον εφοδιασμό της Ευρώπης με φυσικό αέριο από τη Ρωσία , για την οποία οι εταίροι στην περιοχή (ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ Η ΕΛΛΑΔΑ!!!) θα πρέπει να είναι ευγνώμονες στην Άγκυρα.


«Ο Turkish Stream, σε αντίθεση με όλες τις άλλες κατευθύνσεις για την προμήθεια των υδρογονανθράκων μας, λειτουργεί σωστά, λειτουργεί ρυθμικά, χωρίς καμία αστοχία και οι δυτικοί εταίροι θα πρέπει να ευχαριστούν την Τουρκία για αυτό», είπε ο Πούτιν.

Ο Πούτιν το μόνο που έκανε ήταν να θυμίσει στους Έλληνες και ιδίως στην κυβέρνηση Μητσοτάκη πόσο μεγαλύτερη ζημιά θα μπορούσαν να κάνουν οι αυτοκτονικές κυρώσεις αν δεν υπήρχε η…Τουρκία!

Θυμίζουμε σε αυτό το σημείο πως ρωσικό αέριο η χώρα μας λαμβάνει μέσω του αγωγού Turkstream

Ο συγκεκριμένος αγωγός έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει 31,5 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα φυσικού αερίου ετησίως.

Μία από τις δύο γραμμές του προορίζεται για την παροχή φυσικού αερίου στη νότια και νοτιοανατολική Ευρώπη, όπου φυσικά μέσα βρίσκεται και η Ελλάδα.

scr

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί