Μεντβέντεφ για Ευρώπη/ΗΠΑ: «Γ@μ!μ€νοι, φοβάστε κοινωνικές εκρήξεις;; Θα τις έχετε»

Το παρακάτω μήνυμα είναι ένα μόνο δείγμα του τι θα γινόταν εάν ο Μεντβέντεφ έπαιρνε ξαφνικά τα ηνία της Ρωσίας στις μέρες μας!

Τις «γ@μ@μ@νες ΗΠΑ και τα κράτη-συμμάχους» είχε ως αποδέκτες το νέο μήνυμα Μεντβέντεφ με αφορμή την αιφνιδιαστική ανακοίνωση ενός νέου πακέτου αντιρωσικών κυρώσεων.

Αποκλείοντας -προς ώρας, όπως χαρακτηριστικά είπε- τα πυρηνικά πλήγματα, συνέστησε στο ρωσικό κράτος να χτυπήσει με οποιοδήποτε τρόπο και μέσο τα δυτικά κράτη και όλες τις υποδομές τους.

Μάλιστα έφτασε στο σημείο να… υπόσχεται τη διάλυση όλων των κοινωνικών και διοικητικών δομών εντός των δυτικών κρατών που σήμερα έχουν επί της ουσίας κηρύξει τον πόλεμο στη Ρωσία.

Αναλυτικά η οργισμένη ανάρτησή του:

«Ιδού οι νέες αμερικανικές κυρώσεις. Σύντομα θα υπάρξουν νέα ευρωπαϊκές. Χρειάζεται να τους απαντήσουμε; Όχι, ο αριθμός τους μετριέται ήδη σε δεκάδες χιλιάδες. Έχουμε μάθει να ζούμε και να εξελισσόμαστε μαζί τους.

Από την άλλη, είναι απαραίτητο. Όχι μόνο στις αρχές, το κράτος, αλλά γενικότερα σε όλο τον λαό μας. Σε όλους όσους αγαπούν την πατρίδα μας – τη Ρωσία. Άλλωστε αυτοί – οι ΗΠΑ και οι γ@μ@μένοι σύμμαχοί τους – μας κήρυξαν πόλεμο χωρίς κανόνες!

Πώς να αντιδράσετε; Έχω ήδη μιλήσει για αυτό μια φορά, αλλά αξίζει να το επαναλάβω.

Κάθε μέρα πρέπει να προσπαθούμε να επιφέρουμε τη μέγιστη ζημιά σε εκείνες τις χώρες που έχουν επιβάλει αυτούς τους περιορισμούς στη χώρα μας και σε όλους τους πολίτες μας. Βλάβη σε οτιδήποτε μπορεί να προκαλέσει βλάβη.

Ζημιά για τις οικονομίες τους, τους θεσμούς τους και τους κυβερνώντες τους. Βλάβη για την ευημερία των πολιτών τους. Την εμπιστοσύνη τους στο μέλλον. Για να γίνει αυτό, πρέπει να συνεχίσουμε να αναζητούμε τα κρίσιμα τρωτά σημεία των οικονομιών τους και να τα χτυπάμε σε όλους τους τομείς. Προκαλούν ζημιές σε όλους τους χώρους, παραλύοντας το έργο των εταιρειών τους και των κρατικών υπηρεσιών.

Βρείτε αδύναμα σημεία στις πιο σημαντικές τεχνολογίες τους και χτυπήστε τα ανελέητα. Καταστρέψτε κυριολεκτικά την ενέργεια, τη βιομηχανία, τις μεταφορές, τις τραπεζικές και κοινωνικές υπηρεσίες τους. Ενσταλάξτε τον φόβο της επικείμενης κατάρρευσης όλων των υποδομών ζωτικής σημασίας.

Φοβούνται να παραδώσουν τα όπλα μας στους εχθρούς του δυτικού κόσμου; Πρέπει να μεταφέρουμε κοντά τους όλα τα πιθανά είδη όπλων, εκτός από τα πυρηνικά (προς το παρόν)!

Φοβούνται την αναρχία και την έκρηξη της εγκληματικότητας στις μεγάλες πόλεις; Πρέπει να βοηθήσουμε στην αποδιοργάνωση της δημοτικής τους αυτοδιοίκησης!


Φοβούνται τον πόλεμο στο διάστημα; Αυτό σημαίνει ότι θα το λάβουν και αυτό. Ας σταματήσουν όλα για αυτούς, όλα θα χαλάσουν, όλα θα πάνε στο δι@ολο!


Φοβούνται τις κοινωνικές εκρήξεις; Ας το κανονίσουμε κι αυτό! Πρέπει να εξαπολύσουμε όλους τους πιο δυσοίωνους νυχτερινούς τρόμους! Αφήστε τους να τρέμουν στα φιλόξενα σπίτια τους, ας τρέμουν κάτω από τις κουβέρτες.

Γκρινιάζουν για ρωσικά Fake News; Ας μετατρέψουμε τη ζωή τους σε έναν τελείως τρελό εφιάλτη στον οποίο δεν θα μπορούν να διακρίνουν την άγρια ​​μυθοπλασία από την πραγματικότητα, το κολασμένο κακό από τη ρουτίνα της ζωής.

Και κανένας κανόνας δεν θα ισχύει για τον εχθρό!

Θυμήθηκα κάτι:

Οφθαλμό αντί οφθαλμού και οδόντα αντί οδόντος!
(Λευιτικό 24:20)».

απεμπε-EPA-Sputnik pool photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί