Μαφιόζικο χτύπημα κατά της συζύγου του Μέσι – Απειλές κατά του ποδοσφαιριστή: «Σε περιμένουμε»

Μαφιόζικη επίθεση σημειώθηκε σε σούπερ μάρκετ που ανήκει στην Αντονέλα Ροκούσο, σύζυγο του Λιονέλ Μέσι, καθώς δύο άγνωστοι γάζωσαν με 14 σφαίρες το κατάστημα και απείλησαν τον ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με την dailymail.co.uk το περιστατικό σημειώθηκε στο Ροσάριο που υπάρχει έξαρση της βίας και έγινε σε μαγαζί που διαχειρίζεται ξαδέρφη της Αντονέλα. Κάμερα κυκλώματος ασφαλείας κατέγραψε δύο άντρες με καλυμμένα να είναι πάνω σε μηχανή και να πλησιάζουν την επιχείρηση.

Στη συνέχεια, ο ένας κατέβηκε και τράβηξε όπλο πυροβολώντας συνολικά 14 φορές, ενώ άφησε ένα χειρόγραφο σημείωμα που ανέφερε το εξής: «Μέσι σε περιμένουμε. Ο Χαβκίν είναι κι αυτός ναρκέμπορας, δεν πρόκειται να σε προστατέψει».

Όπως αναφέρει το βρετανικό δημοσίευμα, οι δράστες έκαναν αναφορά στον δήμαρχο της πόλης Πάμπλο Χαβκίν και φέρεται πως οι πρώτοι ενδέχεται να επιχειρούν να πάρουν πίσω κάποιο αντάλλαγμα για να «σιωπήσουν» ή «να μην ξαναχτυπήσουν».

Σημειώνεται, πως στο Ροσάριο υπάρχει τρομερή έξαρση βίας και επίσημα 250 άτομα σκοτώθηκαν σε 11 μήνες του 2022, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως το πραγματικό νούμερο είναι αρκετά μεγαλύτερο.

(newsbeast – freepik)

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί