σε ομιλία του με φόντο την ανάπτυξη αμερικανικών πολεμικών πλοίων στην Καραϊβική, η οποία επισήμως παρουσιάζεται ως επιχείρηση κατά της διακίνησης ναρκωτικών.
«Όχι στον πόλεμο στην Καραϊβική (…) Όχι στην αλλαγή καθεστώτος, που μας θυμίζει τους ατελείωτους αποτυχημένους πολέμους στο Αφγανιστάν, στο Ιράν, στο Ιράκ (…).
Όχι στα πραξικοπήματα που υποκινούνται από τη CIA», είπε ο κ. Μαδούρο, μερικές ώρες αφού ο αμερικανός πρόεδρος Τραμπ δήλωσε πως «εξετάζει» την έναρξη χερσαίων πληγμάτων στο έδαφος της χώρας της Λατινικής Αμερικής κι ενώ η εφημερίδα New York Times ανέφερε ότι ο ρεπουμπλικάνος έχει δώσει εντολή στην αμερικανική υπηρεσία κατασκοπείας να διεξαγάγει μυστικές επιχειρήσεις στο έδαφος της Βενεζουέλας.
ΑΠΕΜΠΕ – ΑΠΕΜΠΕ-EPA-EFE photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ποιοί επωφελούνται από τις μειώσεις φόρων και φοροαπαλλαγές του 2026;
- Άνοιξαν επί σκηνής ρομπότ…για να αποδείξουν ότι είναι αληθινό! Μοιάζει με άνθρωπο, vid
- “Σ’ αγαπώ Ελλάδα!Ευχαριστώ πολύ”: Συγκλονιστικός Τζόκοβιτς μετά την τεράστια νίκη του, vid
- Σαμαράς κατά Μητσοτάκη: «Δεν χωνεύει τη δεξιά, μετέτρεψε τη ΝΔ σε υβρίδιο Σημιτικού ΠΑΣΟΚ»
- Τους… πειράζει ο ήλιος; Και ο Έλον Μασκ θέλει να μπλοκάρει το φως του ήλιου!
- Απελπισμένη η Ουκρανία προσπαθεί να πείσει τον Τραμπ πως δεν χάνει
- Έτσι… εκπαιδεύει το ΝΑΤΟ τους Ουκρανούς; ΒΙΝΤΕΟ
- Μπαλκόνι κατέρρευσε στο κέντρο της πόλης των Χανίων – ΒΙΝΤΕΟ
- Το πρώτο ρωσικό εμπορευματικό τρένο έφτασε στο Ιράν μέσω νέας διαδρομής, vid
- Ο Τζόκοβιτς γράφει ιστορία στην Αθήνα! Κατέκτησε τον 101ο τίτλο του! ΦΩΤΟ,VID









