Κύμα συμπαράστασης ξεσηκώθηκε τόσο από τα κοινωνικά δίκτυα όσο και από το Χόλιγουντ για το αγόρι από την Αυστραλία που εμφανίζεται σε βίντεο να λέει στη μητέρα του πως δεν αντέχει άλλο και ότι θα πεθάνει εξαιτίας των όσων υπομένει από τους συμμαθητές του.
Ο Κουάντεν γεννήθηκε με αχονδροπλασία, μια κυρίαρχη γενετική διαταραχή που προκαλείται από τον νανισμό.
Η υπόθεση του μικρού κινητοποίησε πολύ κόσμο που αποφάσισε να συγκεντρώσει χρήματα, με τα οποία θα μπορέσει ο 9χρονος να πραγματοποιήσει το όνειρό του και να ταξιδέψει στην Disneyland.
Στο πλαίσιο της καμπάνιας ευαισθητοποίησης, έχουν ήδη συγκεντρωθεί 452.000 δολάρια, ποσό πολύ υψηλότερο από τον στόχο των 10.000 δολαρίων που αρχικά είχε τεθεί.
Το ποσό συγκεντρώθηκε χάρη στην προσπάθεια που ζωντάνεψε μέσα από τη σελίδα «GoFundMe» στο Facebook.
Ανάμεσα στους χιλιάδες που εξέφρασαν τη στήριξή τους στον Κουάντεν ξεχώρισε το συγκινητικό μήνυμα του Χιού Τζάκμαν. «Κουάντεν είσαι δυνατότερος από ό,τι πιστεύεις.
Και ασχέτως του τι συμβαίνει, εγώ είμαι φίλος σου. Ας είμαστε όλοι ευγενικότεροι ο ένας απέναντι στον άλλο. Το bullying δεν είναι σωστό. Τέλος. Η ζωή είναι ήδη δύσκολη από μόνη της. Οπότε ας θυμόμαστε ότι κάθε άνθρωπος μπροστά μας δίνει κάποιου είδους μάχη».
Στο ίδιο μήκος κύματος και το μήνυμα του πρωταγωνιστή της σειράς Walking Dead, Τζέφρι Ντιν Μόργκαν.
«Θέλω να ξέρεις ότι έχεις φίλους, συμπεριλαμβανομένου εμού. Έχεις φίλους εκεί έξω τους οποίους δεν έχεις συναντήσει ακόμα. Είμαστε εδώ, σε καλύπτουμε. Πρέπει να το ξέρεις. Τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα με τον καιρό» ανέφερε στο μήνυμά του προς τον Κουάντεν.
(Protothema – φωτο:screenshot)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- “Ταξίδι στο άγνωστο”: Πού θα μεταφέρει τους τουρίστες το μεγα-έργο της Κίνας!
- Ιαπωνικό στυλό έκανε παγκόσμια αίσθηση: Δείτε τι “ζωντανό” έχει μέσα! ΒΙΝΤΕΟ
- Εξαιρετικά εύθραυστη η εκεχειρία στο Ιράν: Προειδοποιούν οι ΗΠΑ
- Γεωπολιτικό «ρεσιτάλ»! Οι Ρώσοι αυξάνουν συνεχώς την παρουσία τους στην Αφρική
- Παραβιάσεις της συμφωνηθείσας εκεχειρίας καταγγέλλει o πρόεδρος του ιρανικού κοινοβουλίου
- ΗΠΑ: Το ΝΑΤΟ “δοκιμάστηκε και απέτυχε” λέει ο Λευκός Οίκος
- Στη ΜΕΘ με βακτηριακή μηνιγγίτιδα 19χρονος φοιτητής στα Τρίκαλα – Προσπάθεια αποδιασωλήνωσής του αύριο
- Ποδόσφαιρο-Super League (Play Out 9-14, 2η αγωνιστική): Αυτή είναι η βαθμολογία
- Drone χτύπησε μεγάλο πετρελαιαγωγό στη Σ. Αραβία παρά την εκεχειρία
- Τότε ξεκινά στο Πακιστάν ο πρώτος γύρος των διαπραγματεύσεων ΗΠΑ-Ιράν









