Κρεμλίνο: Δεν σταματάμε την ειδική στρατιωτική επιχείρηση…

Το Κρεμλίνο δήλωσε σήμερα ότι η Ρωσία θα συνεχίσει με αυτό που ονομάζει «ειδική στρατιωτική επιχείρηση» στην Ουκρανία και θα πετύχει όλους τους στόχους της παρά τις ουκρανικές επιθέσεις με drones στη Ρωσία.

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ έκανε το σχόλιο αυτό όταν ρωτήθηκε πώς θα απαντήσει η Ρωσία σε επίθεση με drone στη ρωσική πρωτεύουσα τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, για την οποία κατηγόρησε την Ουκρανία.

Η Ρωσία δήλωσε ότι δύο κτίρια, που δεν είχαν διαμερίσματα, επλήγησαν στην επίθεση.

Παράλληλα, η Ρωσία δήλωσε ότι η Ουκρανία προσπάθησε να επιτεθεί στην προσαρτηθείσα από τη Ρωσία χερσόνησο της Κριμαίας κατά τη διάρκεια της νύχτας χρησιμοποιώντας 17 drones, αλλά ότι η επίθεση απετράπη.

Το Κρεμλίνο δήλωσε επίσης σήμερα ότι χρειάζεται «αυξημένη επαγρύπνηση» μετά την ανακοίνωση της ομοσπονδιακής υπηρεσίας ασφαλείας (FSB) ότι εντόπισε ίχνη εκρηκτικών σε πλοίο που έπλεε προς τη Ρωσία για να παραλάβει σιτηρά.

Παράλληλα, το Κρεμλίνο κατηγόρησε το Κίεβο ότι πραγματοποίησε «εσκεμμένη επίθεση κατά των δημοσιογράφων» στην περιοχή της Ζαπορίζια στη νοτιοανατολική Ουκρανία, κατά την οποία σκοτώθηκε δημοσιογράφος του ρωσικού κρατικού πρακτορείου ειδήσεων RIA.

(απεμπε-απεμπε-EPA photo)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί