Ο Νορβηγός υπουργός Άμυνας Φρανκ Μπάκε – Γένσεν βρίσκεται σε καραντίνα καθώς εκτιμάται πως εκτέθηκε στον COVID-19.
Ο υπουργός ακύρωσε τις συναντήσεις του και τις εκδηλώσεις στις οποίες θα συμμετείχε, συμπεριλαμβανομένης μιας προγραμματισμένης διάλεξης στο Πανεπιστήμιο του Όσλο την Τρίτη.
Ο Μπάκε – Γένσεν φαίνεται πως μπορεί να ήρθε σε επαφή με τον κορονοϊό, μετά από χειραψία με πολλούς ανθρώπους από την Ιταλία κατά τη διάρκεια συνάντησης στο Μπέργκεν την περασμένη εβδομάδα.
Τώρα, οι επαφές που είχε εξετάζονται διεξοδικά, ανέφερε ο νορβηγικός εθνικός τηλεοπτικός σταθμός NRK.
«Όταν ανακάλυψα σήμερα ότι ένας από τους (ανθρώπους που συνάντησα) είχε αναπτύξει συμπτώματα και έπρεπε να ελεγθεί για κορονοϊό, πήρα τις προφυλάξεις μου», εξήγησε ο υπουργός.
Τα ίδια μέτρα έλαβε επίσης ο Αρχηγός του Στρατού της Δανίας Μικαέλ Λόλεσγκαρντ, ο οποίος τέθηκε σε καραντίνα μετά από συνάντηση, στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ, με Ιταλό αξιωματούχο που βγήκε θετικός στον COVID-19.
(sputniknews – φωτο:pexels)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ελευθέρα πάλη: Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Κουγιουμτσίδης
- Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν μια λίστα με ψώνια 3.500 ετών σε μια απροσδόκητη ανακάλυψη
- Έλον Μασκ εναντίον Βρετανίας! Θα γίνει κάτι στους δρόμους ευρωπαϊκών πόλεων;
- Συναγερμός στην Ινδία για την αμοιβάδα που «τρώει» τον εγκέφαλο – 17 νεκροί
- «Αθήνα χωρίς Αυτοκίνητο»: Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας στις 20 και 21 Σεπτεμβρίου
- Στο Ντουμπάι οι γυναίκες νοιώθουν ασφαλείς να κυκλοφορούν μόνες τους το βράδυ, στη Δύση; vid
- Βρετανικά μαχητικά αεροσκάφη θα συμμετάσχουν σε αποστολές πάνω από την Πολωνία
- Οι οκτώ ευρωπαϊκές πόλεις με τις καλύτερες δημόσιες συγκοινωνίες – Εκτός λίστας η Ελλάδα
- Σχέδιο δέκα ημερών για την ευλογιά των προβάτων στην Ελλάδα – Τι συζητήθηκε
- Στη φυλακή ο 42χρονος που κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων και βιασμό
Κύρια Θέματα

















