«Ηθικά λάθος και μαλ@@@»: Τι εξόργισε τον Elon Musk;

Σε συνέντευξη που προβλήθηκε στο CNBC,

ο Έλον Μασκ χαρακτήρισε την εξ αποστάσεως εργασία «ηθικά λάθος» και «μαλ…», υποστηρίζοντας ότι είναι άδικο για εκείνους που δεν μπορούν να εργαστούν από το σπίτι.

Ο Μασκ, ο οποίος απαγόρευσε την εργασία εξ αποστάσεως στο Twitter μετά την εξαγορά της εταιρείας, δεν έχει διστάσει να μοιραστεί την περιφρόνησή του για όσους δουλεύουν από το σπίτι. Ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla υποστήριξε ακόμα ότι η εργασία εξ αποστάσεως είναι αντιπαραγωγική.

«Πιστεύω ακράδαντα ότι οι άνθρωποι είναι πιο παραγωγικοί όταν βρίσκονται αυτοπροσώπως στον χώρο της εργασίας τους», δήλωσε στο CNBC.

«Κατεβείτε από το άλογο με τις μαλ… περί εργασίας από το σπίτι», είπε ο Μασκ. Συνέχισε υποστηρίζοντας ότι επειδή οι άνθρωποι που παραδίδουν τρόφιμα και χτίζουν σπίτια δεν μπορούν να εργάζονται από το σπίτι, ούτε οι εργαζόμενοι σε γραφεία θα έπρεπε να εργάζονται, λέγοντας πως υπάρχει ηθικό θέμα.

«Αν θέλετε να εργαστείτε στην Tesla, αν θέλετε να εργαστείτε στη SpaceX, αν θέλετε να εργαστείτε στο Twitter – πρέπει να έρχεστε στο γραφείο κάθε μέρα», ξεκαθάρισε.

(protothema – απεμπε-EPA photo)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί