Ιταλικό αλιευτικό εμβολίσθηκε από τουρκικά ψαράδικα στα ανοικτά της Συρίας, γράφει η εφημερίδα της Ρώμης La Repubblica. Η εφημερίδα προσθέτει ότι το πλήρωμα του ιταλικού αλιευτικού προσπαθούσε να ψαρέψει κόκκινη γαρίδα και ότι βρισκόταν βορειοανατολικά της Κύπρου.
Το συγκεκριμένο ψαράδικο, το «Μικέλε Τζακαλόνε», είχε ξεκινήσει από την Ματζάρα Νετλ Βάλο της Σικελίας και αφού δέχθηκε επίθεση με πέτρες, εμβολίσθηκε από το τουρκικό πλοιάριο.
Το «Τζακαλόνε «είχε δεχθεί επίθεση και στις 3 Μαΐου, στα ανοικτά της Βεγγάζης (Λιβύη). Στο σημείο του συμβάντος κατευθύνεται ελικόπτερο του ιταλικού πολεμικού ναυτικού.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Πρίγκιπας Χάρι & Μέγκαν Μαρκλ: Τα μυστικά του πόλο γίνονται δραματική σειρά στο Netflix
- Τρία νέα κρούσματα αφθώδους πυρετού στη Λέσβο – Στα 5 τα συνολικά κρούσματα
- Ολοκληρώθηκε η μαθητική παρέλαση στην Αθήνα
- Στο Βιετνάμ κατέχουν την τέχνη του μπαμπού – Εκπληκτικά μικρά και μεγάλα δημιουργήματα κάνουν τον γύρο του διαδικτύου (Vid)
- Άνοιξε ο σταθμός του Μετρό «Σύνταγμα»
- Έπος: To γερμανικό συγκρότημα που ενσωματώνει τον ήχο μιας…ραπτομηχανής και ενός ψαλιδιού! vid
- Το αυτόνομο Ιρακινό Κουρδιστάν κατηγορεί το Ιράν για τη φονική επίθεση εναντίον δυνάμεών του
- Ημέρα Σταδιοδρομίας στο Χαλάνδρι
- Πιερρακάκης για κύμα ακρίβειας: Εφόσον χρειαστεί θα παρέμβουμε ξανά
- Τις ΗΠΑ επισκέπτεται ο υφυπουργός Εξωτερικών για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου









