όπως ανακοίνωσε σήμερα η υπουργός Ενέργειας Τζένιφερ Γκράνχολμ, μία ημέρα μετά την ανακοίνωση της Colonial Pipeline ότι έθεσε και πάλι σε λειτουργία τον βασικό της αγωγό.
«Η Colonial Pipeline αναφέρει σήμερα το πρωί ότι η επανέναρξη του αγωγού πήγε καλά κατά τη διάρκεια της νύχτας. Αυτό σημαίνει ότι τα πράγματα θα εξομαλυνθούν έως το τέλος του σαββατοκύριακου. Θα σας κρατάμε ενήμερους», δήλωσε η Γκράνχολμ σε ανάρτηση στο Twitter.
Σε ξεχωριστές τηλεοπτικές συνεντεύξεις, η Γκράνχολμ δήλωσε στο MSNBC και το CNN ότι οι τωρινές ελλείψεις καυσίμων είναι προσωρινές και ότι στις περισσότερες περιοχές η κατάσταση αναμένεται να εξομαλυνθεί τις επόμενες 2-3 ημέρες.
Το κλείσιμο μιας βασικής αρτηρίας καυσίμων το περασμένο σαββατοκύριακο ύστερα από κυβερνοεπίθεση με λυτρισμικό προκάλεσε ελλείψεις και σε ορισμένες νοτιοανατολικές πολιτείες είχε ως αποτέλεσμα οι καταναλωτές να σπεύσουν να ανεφοδιάσουν τα αυτοκίνητά τους με καύσιμα, γεγονός που προκάλεσε μεγάλες ουρές και αύξηση στις τιμές.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η 24χρονη Γιαπωνέζα που δάκρυσε παίζοντας Σοπέν σε διεθνή διαγωνισμό πιάνου – Δείτε βίντεο
- Θεσ/νίκη: «Ο δημόσιος χώρος θα προστατευτεί με κάθε κόστος» δήλωσε ο δήμαρχος για τα περιστατικά βανδαλισμών
- Η Γαλλική Ακαδημία βράβευσε την Μιμή Ντενίση: «Όταν άκουσα τον εθνικό ύμνο, δάκρυσα», vid
- Και τώρα Ρωσία! Ποιό το κλίμα στην Μόσχα για όσα συνέβησαν στην Αίγυπτο και για τα άλλα που έρχονται
- Εξελίξεις στην Eurovision: Ματαιώθηκε η ψηφοφορία του Νοεμβρίου για τη συμμετοχή του Ισραήλ
- Σπουδαία ανακάλυψη: Βρέθηκε κίονας με αρχαίο γλυπτό ανθρώπου 12.000 ετών στην Ανατολία
- Η Ρωσία εκφράζει ανησυχία σχετικά με τις εχθροπραξίες στα σύνορα Πακιστάν-Αφγανιστάν
- Νέα δημοσκόπηση: Τι γίνεται με τα ποσοστά των κομμάτων
- Μέση Ανατολή: Υπέρ της λύσης δύο κρατών είναι ο Σίσι
- Του είπαν ότι σταματάει η τηλεργασία και παραιτήθηκε επιτόπου… Η απίστευτη αντίδραση υπαλλήλου