Η Σόφι Τέρνερ θα επιστρέψει στο «Game of Thrones»;

Η βασίλισσα του Βορρά Σόφι Τέρνερ δεν είναι έτοιμη να επιστρέψει στο Winterfell. Όταν ρωτήθηκε από το Variety εάν θα επέστρεφε σε ένα από τα πολλά spinoffs του «Game of Thrones» που βρίσκονται σήμερα σε εξέλιξη για το HBO η ηθοποιός ήταν διστακτική. «Θα έδινα τα πάντα για να επιστρέψω σε αυτό που είχαμε, αλλά […]

Η βασίλισσα του Βορρά Σόφι Τέρνερ δεν είναι έτοιμη να επιστρέψει στο Winterfell.

Όταν ρωτήθηκε από το Variety εάν θα επέστρεφε σε ένα από τα πολλά spinoffs του «Game of Thrones» που βρίσκονται σήμερα σε εξέλιξη για το HBO η ηθοποιός ήταν διστακτική. «Θα έδινα τα πάντα για να επιστρέψω σε αυτό που είχαμε, αλλά δεν θα ήταν το ίδιο» είπε η Τέρνερ και πρόσθεσε: «Θα ήταν διαφορετικό, διαφορετικοί άνθρωποι το τρέχουν. Δεν θέλω να είμαι μέρος αυτού. Ακόμα κι αν μου δίνανε πολλά λεφτά, δεν το κάνω!».

Όταν την ρώτησαν ποια ήταν η αγαπημένη της ημέρα στο «Game of Throne» η ηθοποιός απάντησε: «Η μέρα που πραγματικά ξεχωρίζω από όλα ήταν η τελευταία μέρα στο πλατό και ταυτόχρονα ήταν και η πιο θλιμμένη. Φόρεσα το κοστούμι για τελευταία φορά. Και κοίταξα γύρω μου και γνώριζα. Αισθανόμουν σαν “Είναι εκπληκτικό το πόσο δυνατή ένιωθα όταν βρισκόμουν σ’ αυτό το πλατό”. Αυτή ήταν η μέρα που πραγματικά ξεχωρίζω, αλλά και η μέρα που έσπασα και δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι μου για τις επόμενες τρεις ημέρες. Όλοι έκλαιγαν. Όλοι έκλαιγαν και είχαν κουλουριαστεί στις κουβέρτες επίσης. Όλοι έκλαιγαν γοερά».

Λ. Παπαθανασίου ΑΜΕ ΜΠΕ

photo:pexels

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί