Η «προφητεία» Μεντβέντεφ για κρεμάλες που θα στηθούν στην Ευρώπη

«Ένα μάθημα για τους ηλίθιους Ευρωπαίους».

Ιδιαίτερα δραστήριος είναι τις τελευταίες ημέρες σε κοινωνικά μέσα αλλά και σε ζωντανές εκδηλώσεις στη Ρωσία ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

Στον απόηχο βεβαίως των δηλώσεων από τους -όπως αποδεικνύεται- ψυχοπαθείς “ηγέτες” της Δύσης περί αποστολής νατοϊκών στρατευμάτων στην Ουκρανία, ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας δεν μασά τα λόγια του.

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγα 24ωρα αναφέρεται σε «κρεμάλες», εκτοξεύοντας τα «βέλη» του κατά της γαλλικής ηγεσίας.

«Η καταστροφή τους θα είναι προτεραιότητα για εμάς», τόνισε αρχικά ο Μεντβέντεφ, αναφερόμενος στα σενάρια αποστολής τακτικού γαλλικού στρατού σε ουκρανικό έδαφος.

Και συνέχισε, κάνοντας αναφορά σε «γκιλοτίνες» και «ηλίθιους Ευρωπαίους»:

«Η καταστροφή των Γάλλων στρατιωτών στην Ουκρανία, εάν πράγματι εμφανιστούν εκεί, θα είναι προτεραιότητα και όχι η πιο δύσκολη αποστολή για το ρωσικό στρατό.

Στην πραγματικότητα για το καλό της υπόθεσης, θα ήταν ωραίο εάν οι ανήσυχοι Γάλλοι έστελναν μερικά Συντάγματα τους στην γη του Bandera (σ.σ. Ουκρανός συνεργάτης των ναζί).


Το να κρύψεις έναν τέτοιο αριθμό στρατιωτικού προσωπικού είναι πολύ προβληματικό, και εν τέλει η συστηματική καταστροφή τους δεν θα είναι το πιο δύσκολο, αλλά ένα εξαιρετικά σημαντικό έργο.
Αλλά ποιο θα ήταν το όφελος.

Αλλά για τα κοκόρια της γαλλικής ηγεσίας αυτό θα ισοδυναμεί με γκιλοτίνα καθώς θα είναι αδύνατο να κρύψει κανείς τον μαζικό θάνατο επαγγελματιών Γάλλων στρατιωτών.


Θα τους κομματιάσουν οι ίδιοι οι συγγενείς των θυμάτων και οι μοχθηροί εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης, δεδομένου ότι τους είχαν πει επίσημα πως η Γαλλία δεν είναι σε πόλεμο με τη Ρωσία.


Αλλά αυτό θα είναι ένα καλό μάθημα και για τους υπόλοιπους «ανήσυχους» ηλίθιους στην Ευρώπη».

απεμπε-Sputnik pool photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί