Η ιστορική συνέντευξη Πούτιν στον Τάκερ διδάσκεται στα…ρωσικά σχολεία!!

Μία συνέντευξη που πολλοί λοιδόρησαν αλλά εκατοντάδες εκατομμύρια παρακολούθησαν!

Οι μαθητές στη Ρωσία παρακολουθούν αποσπάσματα από τη συνέντευξη του Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν με τον Τάκερ Κάρλσον στα μαθήματα, σύμφωνα με ανακοινώσεις πολλών ρωσικών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.

Ο Πούτιν ξεκίνησε την πολύκροτη συνέντευξη τον Φεβρουάριο κάνοντας μία…μισάωρη διάλεξη στον Carlson για την ιστορία της Ρωσίας από το έτος 862.

Σε αναρτήσεις στη ρωσική πλατφόρμα κοινωνικών μέσων VK, τα σχολεία περιέγραψαν το κουίζ ως ένα «διανοητικό παιχνίδι» που βοήθησε τα παιδιά να κατανοήσουν «τα στάδια ανάπτυξης του ρωσικού κράτους» και είπαν ότι ήταν διασκεδαστικό και διδακτικό.

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως η ιστορική συνέντευξη διάρκειας σχεδόν 2 ωρών, εκτός από ένα πολύ χρήσιμο μάθημα ιστορίας, λειτούργησε και σαν έναν ιδιότυπο διάγγελμα του Πούτιν στο δυτικό κοινό!

Σχεδόν όλα τα θέματα εξάλλου είχαν να κάνουν με τη σχέση της σημερινής Ρωσίας με τον δυτικό κόσμο καθώς φυσικά και τον πόλεμο στην Ουκρανία!

Ακόμα και ο Αμερικανός δημοσιογράφος, Τάκερ Κάρλσον, παραδέχθηκε μερικές μέρες μετά ότι ενοχλήθηκε αρχικά από το γεγονός ότι ο Πούτιν έκανε μία τόσο μεγάλη ιστορική αναδρομή, απλά και μόνο για να αποδείξει ότι η σημερινή Ουκρανία δεν δικαιούται να μιλάει για «ιστορικά δικαιώματα και κρατική υπόσταση» εις βάρος της Ρωσίας!

Όπως μεταδίδουν διεθνή πρακτορεία, ένα σχολείο στο Ροστόφ της νότιας Ρωσίας, ανακοίνωσε ότι οι μαθητές των τάξεων 1 έως 11 παρακολούθησαν μέρη της συνέντευξης και στη συνέχεια απάντησαν σε ερωτήσεις κατάλληλες για την ηλικία τους.

Σε μία άλλη περίπτωση, στο γυμνάσιο Domodedovskaya στους μαθητές είχε ανατεθεί, μετά από παρακολούθηση της συνέντευξης, να σκεφτούν ερωτήσεις τις οποίες θα στείλουν στον Πούτιν.

Τους έβαζαν τεστ επομένως με βάση τα ιστορικά γεγονότα που είχε εξιστορήσει ο Πούτιν στον Τάκερ!!

απεμπε-EPA-Sputnik photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί