Φαρσέρ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣAN αντιρώσο Δήμαρχο: «Θα σας στείλουμε Ουκρανούς πρόσφυγες να ΠΕΘΑΝΟΥΝ στο μέτωπο», vid

Το τηλεφώνημα ήταν φάρσα, ΩΣΤΟΣΟ η απόκριση του Δημάρχουν πέρα για πέρα ΑΛΗΘΙΝΗ!

Ικανοί για όλα, ακόμα και το να στείλουν πίσω στην αγκαλιά του Ζελένσκι Ουκρανούς πρόσφυγες, φαίνεται πως είναι αρκετοί δυτικοί πολιτικοί.

Η ιδέα αυτή έχει ακουστεί αρκετές φορές το τελευταίο διάστημα, με αφορμή τις μεγάλες απώλειες που μετρούν καθημερινά τα ουκρανικά στρατεύματα στο μέτωπο.

Την παράνοια αυτή εκμεταλλεύτηκαν οι διάσημοι για τις φάρσες τους Ρώσοι κωμικοί Vovan και Lexus, οι οποίοι συνομίλησαν με τον Δήμαρχο της Μαδρίτης, Χοσέ Λουίς Μαρτίνεθ-Αλμέιδα, υποδυόμενοι τον Δήμαρχο του Κιέβου!

Μαθαίνοντας για την…προθυμία του στελέχους του κόμματος της δεξιάς, Partido Popular, να στείλει Ουκρανούς πρόσφυγες πίσω στη χώρα τους, οι Ρώσοι του πρότειναν τα εξής:

«Δεν πρέπει να ξεκουράζονται τώρα στις παραλίες της Ισπανίας. Καθήκον τους είναι να πεθάνουν στο πεδίο της μάχης ή να κερδίσουν αυτόν τον πόλεμο. Μπορεί η Μαδρίτη να μας βοηθήσει με την απέλαση των Ουκρανών ανδρών;».

Τι απάντησε ο…ψαρωμένος αλλά πάντα πρόθυμος Ισπανός, ΣΥΜΦΩΝΟΝΤΑΣ με τα απίστευτα λεγόμενα του “Ουκρανού” Δημάρχου;

«Φυσικά, νομίζω ότι δεν είναι πρόβλημα για τη Μαδρίτη να υποστηρίξει την αναχώρηση των Ουκρανών για να πολεμήσουν εκεί. Συμφωνώ μαζί σας ότι είναι απαραίτητο να παρέχουμε περισσότερους στρατιώτες για να πολεμήσουν τη Ρωσία»:

scr

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί