Καθώς ο παγκόσμιος πληθυσμός γερνάει, η βιομηχανία της μακροζωίας, ένας ταχύτατα αναπτυσσόμενος επιχειρηματικός τομέας που επικεντρώνεται στην αύξηση του προσδόκιμου ζωής των ανθρώπων, αλλά και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής, καταγράφει ραγδαία ανάπτυξη κατά τα τελευταία χρόνια.
Η αναδυόμενη βιομηχανία της μακροζωίας περιλαμβάνει μία σειρά από τομείς, όπως, η βιοτεχνολογία, η φαρμακευτική, αλλά και οι υπηρεσίες προσωπικής υγιεινής με κοινό στόχο την καταπολέμηση της γήρανσης, αλλά και των ασθενειών που σχετίζονται με τη γήρανση του πληθυσμού.
Για τους επενδυτές στη βιομηχανία της μακροζωίας, η Κίνα έχει ελκυστικές, αλλά κι άφθονες επιχειρηματικές ευκαιρίες.
Έτσι, η Κίνα προορίζεται να γίνει μία αγορά με ηγετική θέση στον τομέα της προσφοράς υπηρεσιών μακροζωίας, αλλά και των φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής που μεγαλώνουν το προσδόκιμο ζωής, ενώ βελτιώνουν και την υγεία του πληθυσμού της, τόνισε ο Μπράιαν Κένεντι διευθυντής του Κέντρου για την Υγεία και τη Μακροζωία στο Εθνικό Πανεπιστήμιο της Σιγκαπούρης, στη διάρκεια μιας συνέντευξης του, στη Διάσκεψη των Επενδυτών Μακροζωίας στην ελβετική ορεινή πόλη του Γκστάαντ.
ΑΠΕΜΠΕ – φωτο:freepik
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ηρωίδα υπάλληλος καταστήματος αφόπλισε με επιτυχία ληστή, vid
- Γεραπετρίτης: Η ασφάλεια ναυτικών και πλοίων και ο ανεμπόδιστος διάπλους είναι αγαθά, αδιαπραγμάτευτα για την Ελλάδα
- Θεσσαλονίκη: Φυλάκιση 2 ετών σε δάσκαλο για σεξουαλική παρενόχληση μαθητριών του
- Οι μέγιστες συγκεντρώσεις σκόνης που καταγράφηκαν χθες στην Κρήτη , έφτασαν τα 3826 μg/m3
- Ιράν: Οι δύο μεγαλύτερες χαλυβουργίες διέκοψαν τη λειτουργία τους έπειτα από πλήγματα
- Πετρέλαιο: Άνοδο άνω του 10% σημειώνει η τιμή του αμερικανικού αργού
- Ακάθεκτοι οι Ρώσοι: Αυτό αποφάσισαν για την Κούβα, vid
- Μακρόν σε Τραμπ: «Όταν είμαστε σοβαροί δεν λέμε κάθε μέρα το αντίθετο από αυτό που είπαμε την προηγουμένη»
- Μ. Ανατολή: Τηλεδιάσκεψη 35 χωρών για το Στενό του Ορμούζ
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Έρχεται νέα δικογραφία για δύο εν ενεργεία βουλευτές









