Επιστροφή Τραμπ στο Twitter μέσω…φυλακής! «Next Level», απάντησε ο Έλον Μασκ

Τρελή απήχηση είχε η ανάρτηση του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, ακόμα ένα δείγμα του ρεύματος που έχει παρά τις διώξεις.

Σκυθρωπός, συνοφρυωμένος, με βλέμμα όλο καχυποψία: ο Ντόναλντ Τραμπ φωτογραφήθηκε χθες, Πέμπτη, σε φυλακή της Ατλάντα στο πλαίσιο της επίσημης διαδικασίας σύλληψής του, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά σε πρώην πρόεδρο στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών.

Στις τρεις προηγούμενες παραπομπές του στα ποινικά δικαστήρια είχε καταφέρει να ξεφύγει απ’ αυτό το υποτιμητικό τελετουργικό, όμως ο δισεκατομμυριούχος υποψήφιος για την προεδρία, ο οποίος κατηγορείται ότι επιχείρησε να χειραγωγήσει τα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών του 2020, δεν μπόρεσε τελικά να το αποφύγει.

Η φωτογραφία αυτή, «mugshot» στα αγγλικά, τραβήχτηκε από τις υπηρεσίες του σερίφη της πρωτεύουσας της πολιτείας της Τζόρτζια και βρέθηκε αμέσως στην πρώτη σελίδα των αμερικανικών μέσων ενημέρωσης, ενώ έκανε επίσης το γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Σηματοδότησε επίσης την επιστροφή του πρώην προέδρου στο Twitter, νυν X: ο Ντόναλντ Τραμπ ανήρτησε εκεί αυτή την επίσημη φωτογραφία-πορτραίτο του, την οποία συνόδευσε με το μήνυμα «Μην παραδίνεστε ποτέ!».

Η προηγούμενη ανάρτησή του σ’ αυτή την πλατφόρμα, που ήταν άλλοτε ο αγαπημένος του δίαυλος επικοινωνίας, χρονολογούνταν από τον Ιανουάριο 2021. Του είχε απαγορευτεί να κάνει εκεί αναρτήσεις μετά την επίθεση των οπαδών του εναντίον του Κογκρέσου των ΗΠΑ, όμως η απαγόρευση αυτή έχει πλέον αρθεί.

Μάλιστα ο Έλον Μασκ, ιδιοκτήτης του Twitter, δεν…κρατήθηκε και του απάντησε: «Next-Level» (μτφ: Επόμενο επίπεδο).

(ΑΠΕΜΠΕ-EPA photo)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί