δήλωσε ο επικεφαλής της διπλωματίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ζοζέπ Μπορέλ.
Ο ίδιος σχολιάζοντας την συνομιλία Πούτιν-Τραμπ είπε μεταξύ άλλων:
«Η ειρήνη, για να είναι ειρήνη και όχι απλώς μια κατάπαυση του πυρός, οφείλει να είναι δίκαιη και διαρκής.
«Είναι μια προειδοποίηση σ’ αυτούς που λέγουν ότι αυτός ο πόλεμος πρέπει να σταματήσει και πως συνεπώς πρέπει να τον τελειώσουμε το γρηγορότερο δυνατόν, χωρίς να έχει σημασία το πώς.
Αυτό που μετράει είναι να τελειώσει ο πόλεμος με τρόπο ώστε να υπάρξει λογοδοσία, να μην είναι μόνο μια οικονομική ανοικοδόμηση, αλλά καθένας να είναι υπόλογος για τις πράξεις του».
φωτο:eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ιατρικές γνωματεύσεις από την… τεχνητή νοημοσύνη: Το «όνειρο» του Μασκ, vid
- Σπουδαία ανακάλυψη σε αρχαία ελληνική πόλη: Βρέθηκε κεφαλή του αγάλματος του Ερμή 1.800 ετών – Δείτε εικόνες
- Ηράκλειο: Τρεις συλλήψεις για ζωοκτονία – Οι δράστες μπήκαν σε ποιμνιοστάσιο και θανάτωσαν 40 αρνιά
- Ραγδαίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό: Προς πώληση ο Τετέ, φέρνουν άμεσα τον Παντελίδη οι «πράσινοι»
- Αλιάγας και Ρέμος έκαναν μαζί Πρωτοχρονιά στη σκηνή και τραγούδησαν το “My Way”, vid
- «Άφρονα και επικίνδυνη» χαρακτηρίζει ο Ιρανός ΥΠΕΞ την απειλή του προέδρου Τραμπ
- Παναθηναϊκός: Επιστρέφει στο «τριφύλλι» ο Γιώργος Κάτρης
- Χάρκοβο: Η Μόσχα διαψεύδει αναφορές περί ρωσικής επίθεσης – Πόσοι είναι οι νεκροί μετά την ουκρανική επίθεση εναντίον της Χερσώνας
- Ο Στ. Αγγελούδης αποχαιρετά τον Χρ. Σαραντόπουλο: «Μάχιμος, ενεργός πολίτης και φωτεινή προσωπικότητα»
- ΠΑΣΟΚ σε ΝΔ για αγρότες: “Αντί να αναζητάτε ευθύνες σε κυβερνήσεις πριν από 45 χρόνια, αναλάβετε τις δικές σας”









