«Δεχόμαστε εισβολή 800χιλ. αλλοδαπών/μήνα, αλλά στέλνουν 60δις στον Ζελένσκι», vid

Φτωχοποιούνται σύμφωνα με το σχέδιο ΗΠΑ και Ευρώπη...

Οι Δημοκρατικοί, με την υποστήριξη μιας ομάδας Ρεπουμπλικάνων, στη Γερουσία κατάφεραν να εγκρίνουν το πολύκροτο πακέτο ύψους 95 δισεκατομμυρίων δολαρίων, το οποίο περιλαμβάνει την κρίσιμη οικονομική βοήθεια για την Ουκρανία, αλλά και δύο ακόμη βασικούς συμμάχους των ΗΠΑ, το Ισραήλ και την Ταϊβάν.

Το πακέτο εγκρίθηκε με 70 υπέρ και 29 κατά, καθώς 22 Ρεπουμπλικάνοι γερουσιαστές υπερψήφισαν το πακέτο μαζί με 46 Δημοκρατικούς και δύο ακόμη ανεξάρτητους γερουσιαστές που συνεργάζονται με το Δημοκρατικό Κόμμα.

Το πακέτο προβλέπει επιπλέον 60 δισεκατομμύρια δολάρια για το Κίεβο, ένα ποσό που ανεβάζει τη συνολική οικονομική βοήθεια από τις ΗΠΑ σε πάνω από 170 δισεκατομμύρια δολάρια

Μετά τις παραπάνω εξελίξεις, ο Αμερικανός Γερουσιαστής, Rand Paul, ξέσπασε σε ομιλία του, παραθέτοντας το ζήτημα της εισβολής εκατομμυρίων αλλοδαπών στα νότια σύνορα των ΗΠΑ, την ώρα που ο Λευκός Οίκος νοιάζεται μόνο για το πώς θα χρηματοδοτήσει έναν δυνητικά παγκόσμιο πόλεμο στην Ανατολική Ευρώπη.

Το σχέδιο φτωχοποίηση Ευρώπης και ΗΠΑ προχωρά κανονικά!!

Θυμίζουμε πως πριν από μερικές ημέρες τα κράτη της Ε.Ε. συμφώνησαν να στείλουν στην Ουκρανία ακόμα 50δισ.!!!

«Ανοίξτε τη σαμπάνια! Ο αρχηγός των Δημοκρατικών στη Γερουσία και ο αρχηγός των Ρεπουμπλικάνων βρίσκονται επί ποδός για το Κίβεο! Έλαβαν τα 60δισ. δολάρια τα οποία φέρνουν μαζί τους. Δεν ξέρω αν ειναι μετρητά σε παλέτες, αλλά μεταφέρουν τα λεφτά σας στο Κίεβο.

Όμως δεν είχαν πολύ χρόνο, καθόλου χρόνο και χρήμα, για να κάνουν κάτι για τα σύνορά μας. Δεχόμαστε εισβολή! Στην κυριολεξία μία εισβολή λαμβάνει χώρα στα σύνορά μας. 800χιλ. άνθρωποι ήρθαν παράνομα μόνο τον προηγούμενο μήνα.

Και το μόνο που είχαν να κάνουν στη Γερουσία ήταν να πάρουν τα λεφτά, να τα φορτώσουν σε αεροπλάνα, να ετοιμάσουν τις σαμπάνιες και να πετάξουν για Κίεβο».

Απεμπε-EPA-EFE photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί