Διασώστες κλήθηκαν σε πολυκατάστημα λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής και όταν έφθασαν στο σημείο αντίκρυσαν έναν άνδρα στην είσοδο του πάρκινγκ με πολλαπλά τραύματα, τρυπήματα και κομμένο χέρι δήλωσε η Shayne Enright, εκπρόσωπος της Honolulu Emergency Medical Services μιλώντας στο Associated Press. Ο 40χρονος άνδρας μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.
Ο Michael Suissa, ένας τουρίστας από την Ελβετία, είπε στο Hawaii News Now ότι ήταν μάρτυρας της επίθεσης. Ο αυτόπτης μάρτυρας τόνισε στις Αρχές ότι το θύμα άρχισε να φωνάζει και να κλαίει και όταν κοίταξε το πάτωμα είδε ότι το μισό του χέρι ήταν εκεί. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο άνδρας με το σπαθί είναι ένας υπάλληλος με τον οποίο έχει έρθει σε επαφή εντός του καταστήματος.
Ο τηλεοπτικός σταθμός της Χονολουλού ανέφερε ότι η αστυνομία δεν επιβεβαίωσε ότι ο 46χρονος άνδρας που συνέλαβε είναι υπάλληλος του καταστήματος. Η αστυνομία της Χονολουλού ξεκίνησε έρευνα για απόπειρα δολοφονίας ανέφερε ο σταθμός.
(newsbeast – φωτο:pexels)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Συγκλονιστικοί ισχυρισμοί για την Παγκόσμια Τράπεζα! Γιατί συμβαίνει αυτό;
- «Αν πέσει η Ιερουσαλήμ, θα καεί η Κωνσταντινούπολη», δήλωσε ο Μπαχτσελί
- Ισραήλ: Μη επανδρωμένο αεροσκάφος από την Υεμένη συνετρίβη στον περίβολο ξενοδοχείου στην Εϊλάτ
- Οι Χριστιανοί στη Συρία γιορτάζουν την ημέρα του Σταυρού – Δείτε βίντεο
- «No Escape From Now»: Το ντοκιμαντέρ για τον Όζι Όσμπορν θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο – Δείτε το συγκινητικό τρέιλερ
- Ιταλία: Πρόταση να δοθεί το όνομα του Τζόρτζιο Αρμάνι στο αεροδρόμιο του νησιού Παντελερία
- Άναυδοι οι αρχαιολόγοι: Βρέθηκαν μούμιες στην Ασία 9.500 χρόνια αρχαιότερες από τις αιγυπτιακές
- Δημοσκόπηση: Χαμός με τον αριθμό κομμάτων που μπαίνουν Βουλή! Πόσοι θα ψήφιζαν πιθανό κόμμα Σαμαρά
- «Ο ήλιος ξυπνάει σιγά σιγά»: Η NASA προειδοποιεί ότι η ηλιακή δραστηριότητα θα παραμείνει υψηλή
- ΕΣΕΕ: Το ελληνικό εμπόριο σε νέα «τροχιά» ενόψει τεχνολογικών και γεωπολιτικών εξελίξεων
Κύρια Θέματα

















