Πολλά έχουν ειπωθεί για τον πρωθυπουργό της Σλοβακίας που εξακολουθεί να χαροπαλεύει στην εντατική μετά από πυροολισμούς που δέχθηκε.
Ο Robert Fico, που είχε εκλεχθεί λίγο καιρό πριν, είχε την «ταμπέλα» του «φιλορώσου», καθώς ήταν ο δεύτερος, μετά τον Όρμπαν, από τους ηγέτες κρατών-μελών της Ε.Ε. που είχε πει κατηγορήσει ευθέως τη Δύση για τον πόλεμο στην Ουκρανία.
Είχε ταχθεί επανειλημμένως κατά της αποστολής στρατιωτικής βοήθειας στο Κίεβο, κατηγορώντας το για την έναρξη του πολέμου, όχι το 2022, αλλά 8 χρόνια πριν, το 2014!
Πολλοί δεν νομίζουν ότι ήταν εντελώς ασύνδετα αυτά που είχε υποστηρίξει για τον αιματηρό πόλεμο με την απόπειρα δολοφονίας του πριν από μερικές μέρες.
Δείτε τι είχε πει σε συνέντευξή του ένα χρόνο πριν:
«Δεν πιστεύω ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία ξεκίνησε ένα χρόνο πριν. Ξεκίνησε το 2014 όταν οι φασίστες της Ουκρανίας σκότωσαν πολίτες ρωσικής εθνικότητας στην Ουκρανία.
Έχω διαφορετική άποψη για αυτό το θέμα. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι οι ΗΠΑ πολεμούν τη Ρωσία χρησιμοποιώντας Ουκρανούς στρατιώτες.
Όλα ξεκίνησαν με τις δολοφονίες Ρώσων πολιτών από τους Ουκρανούς φασίστες. Σας παρακαλώ, μην αλλοιώσετε και πάλι τα δεδομένα που υπάρχουν εδώ»:
απεμπε-EPA photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Σ. Φάμελλος: «Το φετινό χριστουγεννιάτικο τραπέζι είναι 20% – 30% ακριβότερο από το ήδη ακριβό περσινό»
- Διακοπή κυκλοφορίας στην οδό Πειραιώς λόγω συσσώρευσης υδάτων
- Βραζιλία: Ο Μπολσονάρου αποφυλακίζεται προσωρινά για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση
- Οι ΗΠΑ λένε πως η πώληση πετρελαίου επιτρέπει στον Μαδούρο να διατηρηθεί στην εξουσία
- ΗΠΑ: Πυροβολισμοί στο Ντέλαγουερ – Σκοτώθηκε αστυνομικός – Συνελήφθη ύποπτος
- Δεν σταματά η ρωσική διπλωματία! Είναι φοβερό αυτό που συμβαίνει
- Τραγωδία στις ΗΠΑ: Δυο νεκροί και αγνοούμενοι εξαιτίας εκρήξεων σε οίκο ευγηρίας, vid
- Έψαλαν τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στον Πρέδρο της Δημοκρατίας
- Αναρτήθηκε το επικαιροποιημένο Μητρώο Προσωρινών Αναπληρωτών και Ωρομίσθιων Εκπαιδευτικών της ΔΥΠΑ
- Πώς φαντάζεται κανείς τα Χριστούγεννα….στην Αυστραλία; Ένα ξεκαρδιστικό βίντεο
Κύρια Θέματα









