Κατά τη διάρκεια αυτής της σύντομης συνεδρίασης, οι συνήγοροι του Ισραηλινού πρωθυπουργού ζήτησαν να τους δοθεί χρονικό περιθώριο πολλών μηνών για να εξετάσουν τα αποδεικτικά στοιχεία σε βάρος του πελάτη τους. Από την πλευρά της, η εισαγγελία ζήτησε να μπορέσουν να ακουστούν γρήγορα οι μάρτυρες της υπόθεσης.
Οι τρεις δικαστές ανακοίνωσαν ότι μελέτησαν τα αιτήματα και ανέβαλαν τη δίκη, χωρίς να ορίσουν μια νέα ημερομηνία για τη διεξαγωγή της.
Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου δήλωσε ότι εμφανίζεται “με το κεφάλι ψηλά” ενώπιον της ισραηλινής δικαιοσύνης, κατά την έναρξη της δίκης του για τρεις υποθέσεις διαφθοράς, κατηγορίες που ο ίδιος χαρακτηρίζει “γελοίες”.
“Εμφανίζομαι ενώπιόν σας με την πλάτη όρθια και το κεφάλι ψηλά”, είπε ο Νετανιάχου μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες, λίγο πριν μπει στο Περιφερειακό Δικαστήριο της Ιερουσαλήμ, κατηγορώντας τους πολιτικούς του αντιπάλους ότι επιδιώκουν την ανατροπή του. “Ο στόχος είναι να ανατρέψουν έναν ισχυρό πρωθυπουργό της δεξιάς παράταξης και έτσι να απομακρύνουν τη δεξιά πτέρυγα από την ηγεσία για πολλά χρόνια”, υποστήριξε.
Ο Νετανιάχου, περιστοιχιζόμενος από βοηθούς και αξιωματούχους που φορούσαν μάσκες, λόγω της επιδημίας του νέου κορονοϊού, είπε επίσης ότι θα συνεχίσει να ηγείται της χώρας.
Η δίκη του αρχικά ήταν προγραμματισμένη για τα μέσα Μαρτίου, όμως λόγω της πανδημίας αναβλήθηκε για σήμερα.
(φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Περιφέρεια Αττικής: Προκήρυξη δράσης για την ενίσχυση κοινωνικών επιχειρήσεων ύψους 5 εκατ. ευρώ
- Θεσσαλονίκη: Δύο δικαστικά μέτωπα το επόμενο διάστημα για τα αδέλφια Ψωμιάδη
- Κρεμλίνο: Πουλάμε υψηλής ποιότητας πετρέλαιο σε χαμηλές τιμές σε χώρες που ο Τραμπ προσπαθεί να ασκήσει πιέσεις
- Φάμελλος για πόλεμο στην Ουκρανία: Η κυβέρνηση κατάφερε να «διαρρήξει πλήρως τις σχέσεις μας με τη Ρωσία»
- Κ. Σκρέκας από Αίγιο: Το όραμα που μας ενώνει είναι εκείνο μιας Ελλάδας που προχωρά μπροστά, με σιγουριά
- 29ος Ποδηλατικός Γύρος Αθήνας την Κυριακή 19 Οκτωβρίου – Η εκκίνηση θα δοθεί στο Σύνταγμα
- Διαψεύδονται τα περί παραίτησης του Κ. Τσιάρα από το Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης
- Κ. Χατζηδάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ/ΚΥΔ: Τέλος στις αθέμιτες πρακτικές, με δράσεις που έχουν άμεσο αποτέλεσμα
- Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 54χρονο – Είχε διαπράξει 21 διαρρήξεις καταστημάτων με λεία 18.000 ευρώ
- Πούτιν: Η Ρωσία εργάζεται για να αυξήσει τις δυνατότητες εξαγωγής φυσικού αερίου