Κατηγορούν τον Τραμπ ότι κρατούσε απόρρητα έγγραφα μέσα στο… μπάνιο του!!! Κινδυνεύει με φυλάκιση…

Το κλίμα στις ΗΠΑ είναι άκρως τεταμένο και μια καταδίκη Τραμπ μπορεί να πυροδοτήσει απρόβλεπτες εξελίξεις. στο εσωτερικό της χώρας..

Οι ερευνητές λένε ότι διαπίστωσαν πως ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ διατηρούσε απόρρητα έγγραφα των ΗΠΑ στην κρεβατοκάμαρά του, ένα μπάνιο και ντους, μια αποθήκη, μια αίθουσα χορού και το γραφείο στην κατοικία του στο Μαρ-α-Λάγκο στη Φλόριντα, αποκάλυψαν δικαστικά έγγραφα την Παρασκευή.

Ο Τραμπ αντιμετωπίζει 37 κατηγορίες κακουργημάτων που σχετίζονται με κακή διαχείριση διαβαθμισμένων εγγράφων σύμφωνα με κατηγορητήριο που αποσφραγίστηκε την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023.

Αρκετές από τις κατηγορίες του Τραμπ επισύρουν ποινές φυλάκισης 20 ετών, σύμφωνα με το κατηγορητήριο. Ο Τραμπ πρόκειται να εμφανιστεί σε ομοσπονδιακό δικαστήριο στο Μαϊάμι την Τρίτη για διαδικασίες. 

Δείτε ΕΔΩ τι ακριβώς αναφέρεται στις κατηγορίες αλλά και video με την αντίδρασή Τραμπ. Δήλωσε ξεκάθαρα ότι όλα αυτά είναι XΟΑΞ και ότι οι κατηγορίες υποκινούνται από την Χίλαρι Κλίντον και τους Δημοκρατικούς.

Αρνείται τους ισχυρισμούς για ανάρμοστη συμπεριφορά και έχει επικρίνει το Υπουργείο Δικαιοσύνης επειδή δεν εξέτασε τον φερόμενο λάθος χειρισμό ευαίσθητων υλικών από τον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν με την ίδια αυστηρότητα.

Ο Τραμπ ηγείται της δέσμης των προεδρικών υποψηφίων του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος για τις εκλογές του 2024, προκαλώντας κριτική για την υπόθεση ακόμη και μεταξύ άλλων υποψηφίων στις προκριματικές εκλογές.

(photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί