Καθηγητής «ΠΑΓΩΣΕ» το Bloomberg: «Οι ΗΠΑ χτύπησαν τον NORD STREAM – Ιδού τα στοιχεία» – ΥΠΕΡΒΙΝΤΕΟ

Δεν υπάρχει περίπτωση να τον ξανακαλέσουν...

Ένας καθηγητής στην τηλεόραση του Bloomberg ισχυρίστηκε ότι οι ΗΠΑ ήταν υπεύθυνες για τις επιθέσεις κατά των ρωσικών αγωγών Nord Stream, «παγώνοντας» το τηλεοπτικό στούντιο του διεθνιστικού μέσου ενημέρωσης.

Συγκεκριμένα, ο καθηγητής Οικονομικών του Πανεπιστημίου της Κολούμπια, Τζέφρι Σακς, εξήγησε τη Δευτέρα ότι οι ΗΠΑ ήταν ο πιο πιθανός ένοχος πίσω από το σαμποτάζ του αγωγού Nord Stream, επισημαίνοντας τις απειλές του Τζο Μπάιντεν και των αξιωματούχων του Στέιτ Ντιπάρτμεντ (ΕΔΩ) για τερματισμό του αγωγού εάν η Ρωσία εισβάλει στην Ουκρανία.

«Η καταστροφή του αγωγού Nord Stream;;; Θα στοιχημάτιζα ότι ήταν μια ενέργεια των ΗΠΑ –ίσως ΗΠΑ και Πολωνία–ξεκίνησε ο Sachs πριν τον διακόψει ο παρουσιαστής της «Bloomberg Surveillance», Tom Keene.

«Τζεφ, Τζεφ, πρέπει να σταματήσουμε εδώ. Γιατί πιστεύετε ότι ήταν μια ενέργεια των ΗΠΑ; Τι στοιχεία έχετε για αυτό;», του είπε ο Keene.

Δυστυχώς για τον Keene, ο Sachs έφερε αποδείξεις, υποδεικνύοντας «άμεσες αποδείξεις ραντάρ» που επιβεβαίωναν μια αμερικανική στρατιωτική παρουσία γύρω από τους αγωγούς πριν από τις διαρροές.

Απολαύστε το βίντεο:

scr

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί