Κατάρρευση πολυκατοικίας Μαϊάμι – Μητέρα 21χρονου: «Είμαι τόσο περήφανη για σένα Ανδρέα…» (vid)

Ο νεαρός ήθελε να πάρει πτυχίο οικονομικών για να βοηθήσει την οικογένειά του, αλλά βρήκε τραγικό θάνατο στην πολυκατοικία στο Μαϊάμι.

Συγκλονίζει η μητέρα του 21χρονου ομογενούς Ανδρέα Γιαννιτσόπουλου, φοιτητή στο Πανεπιστήμιο Βάντερμπιλτ, και μέλος της ομάδας στίβου του πανεπιστημίου. Ο νεαρός ήθελε να πάρει πτυχίο οικονομικών για να βοηθήσει την οικογένειά του, αλλά βρήκε τραγικό θάνατο στην πολυκατοικία στο Μαϊάμι. 

«Ο γιος μου ήταν το δυνατότερο άτομο που ξέρω, και η καλύτερη στιγμή της μέρας μου. Είχαμε  σχέδια για το μέλλον του», είπε στο NBC η μητέρα του, Τίνα Γιαννιτσόπουλος, λυγίζοντας την Τετάρτη αφού οι αρχές επιβεβαίωσαν ότι βρήκαν νεκρό το γιο της. 

«Είμαι τόσο περήφανη για σένα Αντρέα, ευχαριστώ που ήσουν το καλύτερο αγόρι στον κόσμο», είπε. «Ξέρω ότι αυτό το λένε όλοι (οι γονείς), αλλά ήταν πραγματικά χρυσό παιδί» πρόσθεσε η κ. Γιαννιτσόπουλος.

«Ήταν ένας πολύ καλός αθλητής, πάντα γελούσε και χαμογελούσε και ήταν ένας μεγάλος ηγέτης της ομάδας», δήλωσε ο Τζόζεφ Μαλούφ, πρώην προπονητής στίβου του Γιαννιτσόπουλου στο St. Thomas High School στο Χιούστον. 

nbcnews/ photo vid screenshot

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί