Καταγγελία Ρωσίας στον ΟΗΕ: «Κοινοί ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ οι μαχητές του AZOVSTAL! Για κάθε 15 ομήρους ζητούν 1 τόνο προμηθειών», vid

Αυτούς θεωρούν "ήρωες" στη Δύση;;;

Ο μόνιμος αντιπρόσωπος της Ρωσίας στον ΟΗΕ, Βασίλι Νεμπέντσια, σε δημόσια παρέμβασή του προειδοποίησε πως οι εγκλωβισμένοι μαχητές στο Azovstal ενεργούν σαν τους ισλαμιστές τρομοκράτες της Συρίας.

«Έχουν πετάξει πλέον τις μάσκες τους οι αζοφιστές», διεμήνυσε ο ίδιος για να καταγγείλλει ενώπιον τςη διεθνούς κοινότητας τα παρακάτω:

«Ζητούν για κάθε 15 ομήρους (αμάχους) που απελευθερώνουν να τους παρέχεται 1 τόνος από τρόφιμα και φάρμακα. Πριν από αυτούς, μόνο οι τρομοκράτες από τον ISIS και τον Al-Nusra δρούσαν κατά αυτόν τον τρόπο».

Θυμίζουμε πως ήδη από εχθές Πέμπτη είχε διαρρεύσει σε ρωσικά ΜΜΕ πως οι Ουκρανοί (και ξένοι) εγκλωβισμένοι στα έγκατα του AZOVSTAL έδωσαν τελεσίγραφο στις ρωσικές δυνάμεις για την απελευθέρωση αμάχων.

Σε άλλο σημείο ο Ρώσος διπλωμάτης κατήγγειλε τα δυτικά ΜΜΕ για την λανθασμένη εντύπωση που καλλιέργησαν πως ο Γ.Γ. του ΟΗΕ και το Κίεβο πίεσαν τη Ρωσία να ανοίξει ανθρωπιστικούς διαδρόμους:

(φωτο:video screenshot)

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί