Λεπτομέρειες για την κατάστασή τους δεν είναι ξεκάθαρες, αν και η μία φέρεται να έχει τραυματιστεί σοβαρά.
Οι τουρίστριες και οι δύο γυναίκες, κολυμπούσαν στο δημοφιλές θέρετρο στις Μπαχάμες, Bimini Bay, όταν η επίθεση έγινε γύρω στις 6:30 μ.μ., δήλωσε η Βασιλική Αστυνομική Δύναμη των Μπαχάμες. Το Bimini Bay είναι μέρος του δυτικότερου νησιού στις Μπαχάμες, περίπου 50 μίλια από το Μαϊάμι.
«Σύμφωνα με τις αρχικές αναφορές τα θύματα, και οι δύο κάτοικοι ΗΠΑ, τραυματίστηκαν ενώ κολυμπούσαν στα νερά στον κόλπο Bimini», έγραψε η αστυνομία σε δελτίο τύπου, η οποία σημείωσε ότι η έρευνα για το περιστατικό βρίσκεται σε εξέλιξη.
Και οι δύο τουρίστριες έλαβαν τις πρώτες βοήθειες σε μια κοντινή κλινική προτού μεταφερθούν με αεροπλάνο στο New Providence, ένα διαφορετικό νησί των Μπαχάμες, για περαιτέρω θεραπεία, σύμφωνα με την ανακοίνωση. Η αστυνομία είπε ότι τα τραύματα ενός από τα θύματα θεωρήθηκαν σοβαρά, από το Σάββατο.
Οι Μπαχάμες έχουν ένα από τα υψηλότερα ποσοστά επιθέσεων καρχαρία στον κόσμο, αν και τα δεδομένα δείχνουν ότι εξακολουθούν να είναι εξαιρετικά σπάνια. Υπήρξαν μόλις 34 επιβεβαιωμένες επιθέσεις στις Μπαχάμες τα τελευταία 400 χρόνια, σύμφωνα με το International Shark Attack File, μια βάση δεδομένων που παρακολουθεί τις συναντήσεις καρχαριών με ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Αυτός ο απολογισμός είναι ο ένατος υψηλότερος από όλες τις χώρες που παρακολουθήθηκαν, παρά το πόσο μικρός φαίνεται.
photo: freepik
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η επίτευξη ειρήνης στην Ουκρανία απαιτεί «μια Ρωσία πρόθυμη να συνεργαστεί», δηλώνει ο Καναδός πρωθυπουργός
- Πόλεμος: Πάνω από 1 εκατομμύριο σπίτια έχουν μείνει χωρίς ρεύμα στην περιοχή του Κιέβου
- Πάτρα: Αγρότες και κτηνοτρόφοι απέκλεισαν εκ νέου τον κόμβο της Εγλυκάδας
- Πούτιν: Αν δεν θέλετε ειρήνη στην Ουκρανία τότε θα πετύχουμε τους στόχους μας δια της βίας, vid
- Απάντηση της Σ. Βούλτεψη στον ΣΥΡΙΖΑ «που πανηγύριζε για την Mercosur»
- Κάλεσμα σε κοινή κάθοδο των αγροτών σε διαπραγματεύσεις, απευθύνουν 18 αγροτικά μπλόκα
- Το «παλαιότερο χριστουγεννιάτικο δέντρο» της Βρετανίας στολίστηκε για 115η συνεχόμενη χρονιά
- Ανασύρθηκαν με ελικόπτερο οι 4 ορειβάτες από τα Βαρδούσια
- Αγία Πετρούπολη: «Ντου» των ρωσικών αρχών σε «σέχτα» που προσευχόταν υπέρ του Ζελένσκι, vid
- Νέα μελέτη: Η κατανάλωση γαλακτοκομικών προϊόντων συνδέεται με χαμηλότερο κίνδυνο άνοιας
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΩΡΑΡΙΟ
ΝΕΡΟ
ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΚΑΙΡΟΣ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
ΓΙΟΡΤΗ
ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ









