Ένας από τους άνδρες της αστυνομίας του Καπιτωλίου (USCP) υπέκυψε στα τραύματα που υπέστη όταν συνεπλάκη με οπαδούς του Ρεπουμπλικάνου προέδρου Ντόναλντ Τραμπ καθώς εισέβαλαν στο εμβληματικό κτίριο την Τετάρτη, επιβεβαίωσε το ομοσπονδιακό αστυνομικό σώμα το βράδυ της Πέμπτης.
Πρόκειται για τον πέμπτο άνθρωπο που γίνεται γνωστό ότι έχασε τη ζωή του εξαιτίας της εισβολής των οπαδών του Τραμπ με σκοπό να εμποδιστεί το αμερικανικό Κογκρέσο να επικυρώσει τη νίκη του Δημοκρατικού Τζο Μπάιντεν στις προεδρικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου.
Ο αστυνομικός Μπράιαν Σίκνικ «τραυματίστηκε» κατά τη διάρκεια συμπλοκής «με διαδηλωτές» την 6η Ιανουαρίου, και αφού επέστρεψε στις εγκαταστάσεις της USCP «κατέρρευσε», αναφέρεται σε ανακοίνωση του σώματος που δόθηκε στη δημοσιότητα. «Διακομίστηκε σε νοσοκομείο όπου υπέκυψε στα τραύματά του» χθες βράδυ, προστίθεται.
Ο Σίκνικ είχε ενταχθεί στο σώμα το 2008.
Για τον θάνατό του θα διενεργηθεί έρευνα από την αστυνομία της Ουάσινγκτον, την USCP και ομοσπονδιακές υπηρεσίες επιβολής του νόμου.
photo unsplash
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Αχαΐα – Ηλεία: Οι αγρότες απέκλεισαν τη μεγάλη περιμετρική οδό στον κόμβο της Εγλυκάδας
- Επικό βίντεο: Πρόβατα μπούκαραν…σε μίνι μάρκετ στη Γερμανία!
- Οι Ρώσοι προχωρούν στο μέτωπο και έθεσαν υπό έλεγχο ακόμα μία περιοχή
- Φρίκη στο Ηράκλειο: Γονείς κατηγορούνται για γενετήσιες πράξεις και άσκηση βίας σε βάρος των δυο παιδιών τους
- Σε συμβολικό αποκλεισμό του τελωνείου της Σκύδρας προχωρούν από τις 16.30 παραγωγοί της περιοχής
- Χωρίς ακτοπλοϊκή σύνδεση σήμερα και αύριο η Σαμοθράκη λόγω των θυελλωδών ανέμων
- Σημαντικά αρχαιολογικά ευρήματα στη Ραφήνα – Βρέθηκε ταφή σε πίθο και λάκκος με μακρόχρονη χρήση και ίχνη καύσης
- Η Τουρκία θέλει «να υποστηρίξει» τον συριακό στρατό κατά των Κούρδων μαχητών στο Χαλέπι
- Το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Παπαδάκη στο αποτεφρωτήριο Ριτσώνας
- Δ. Μιχαηλίδου: Νέο «Ανακαινίζω-Νοικιάζω» – Ξεκινά το πρόγραμμα της Πρώιμης Παιδικής Παρέμβασης









