«Δεν μπορούμε να δεχθούμε παράνομες εισόδους μεταναστών στην χώρα και ούτε να ακυρωθούν οι θυσίες που έκανε η χώρα κατά την κρίση του κορονοϊού», τόνισε ο Ιταλός πρωθυπουργός. Παράλληλα, πρόσθεσε ότι «οι επαναπατρισμοί παράτυπων μεταναστών πρέπει να εντατικοποιηθούν».
Με ιδιαίτερη αναφορά στην αύξηση των αφίξεων στο μικρό νησί της Λαμπεντούζα, κυρίως από την Τυνησία, ο Τζ.Κόντε υπογράμμισε ότι «δεν μπορεί να εισέρχεται, κανείς, στην Ιταλία με αυτό τον τρόπο» και ούτε μπορεί, η διεθνής κοινότητα, να εκτεθεί σε νέους κινδύνους που δεν είναι δυνατόν να ελεγχθούν».
«Υπάρχουν μετανάστες που προσπαθούν να αποφύγουν την υγειονομική παρακολούθηση. Δεν μπορούμε να το επιτρέψουμε, πρέπει να είμαστε σκληροί και άκαμπτοι», συμπλήρωσε ο Ιταλός πρωθυπουργός.
Τέλος, κατέστησε σαφές ότι η κυβέρνησή του θα συνεχίσει να ζητά τον σεβασμό των βασικών μέτρων πρόληψης της μετάδοσης του κορονοϊού.
(φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Δικαστήριο στη Μυτιλήνη επιδίκασε αποζημίωση σε 3 νέους για ηθική βλάβη, λόγω άδικης στέρησης της ελευθερίας τους
- «Άλμα» στις ευρωπαϊκές τιμές ενέργειας μετά τις νέες επιθέσεις στη Μ. Ανατολή: Διψήφια ανατίμηση σε αμόλυβδη και ντίζελ στην ΕΕ
- Πυρά του ΥΠΕΞ του Ομάν κατά των ΗΠΑ: «Επέτρεψαν στον εαυτό τους να παρασυρθούν» στον πόλεμο
- Το ΣτΕ ζητάει από το Υπ. Παιδείας να εξασφαλίσει την άμεση διδασκαλία του εναλλακτικού μαθήματος των Θρησκευτικών
- «ΑΤΗΕΝS MOVE»: Με 4 νέες γραμμές δημοτικής συγκοινωνίας θα εξυπηρετείται ο Δήμος Αθηναίων – Ποιες περιοχές θα συνδέουν
- Σοκ στην Ινδία – Άνδρας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση μετά από επίθεση ελέφαντα (BINTEO)
- Η πρωθυπουργός της Ιαπωνίας θεωρεί πως μόνο ο Τραμπ μπορεί να φέρει την ειρήνη
- Αναγκαστική προσγείωση για ένα F-35! Φέρεται να χτυπήθηκε από ιρανικά πυρά
- Ισραήλ: Θραύσματα ιρανικού πυραύλου προκάλεσαν καταστροφές σε διυλιστήριο πετρελαίου στη Χάιφα
- Επιμένει ο Όρμπαν στο βέτο του για το δάνειο-μαμούθ προς την Ουκρανία









