Ισπανίδα υπουργός: «Πρέπει να διακόψουμε τις διπλωματικές σχέσεις με το Ισραήλ»

Η ηγέτιδα του ισπανικού αριστερού κόμματος Podemos, Ione Belarra, καταδίκασε έντονα την Τετάρτη το Ισραήλ για τα στρατιωτικά του αντίποινα στη Γάζα.  Η Belarra, ο οποία είναι επίσης αναπληρώτρια υπουργός για τα κοινωνικά δικαιώματα στην κυβέρνηση Sanchez, είχε ήδη κάνει πολύ επικριτικά σχόλια για αυτό το θέμα την Τρίτη, καλώντας έτσι την ισραηλινή πρεσβεία στην […]

Η ηγέτιδα του ισπανικού αριστερού κόμματος Podemos, Ione Belarra, καταδίκασε έντονα την Τετάρτη το Ισραήλ για τα στρατιωτικά του αντίποινα στη Γάζα. 

Η Belarra, ο οποία είναι επίσης αναπληρώτρια υπουργός για τα κοινωνικά δικαιώματα στην κυβέρνηση Sanchez, είχε ήδη κάνει πολύ επικριτικά σχόλια για αυτό το θέμα την Τρίτη, καλώντας έτσι την ισραηλινή πρεσβεία στην Μαδρίτη σε δράση.

Το Ισραήλ πραγματοποιεί μια «σχεδιασμένη γενοκτονία» στη Λωρίδα της Γάζας, είπε ωμά, καλώντας ανοιχτά την ισπανική κυβέρνηση να αναστείλει τις διπλωματικές σχέσεις με το Ισραήλ.

«Πρέπει να επιβάλουμε κυρώσεις στον [Βενιαμίν] Νετανιάχου, τον Ισραηλινό υπουργό Άμυνας και όλους τους άλλους υπεύθυνους που αποφάσισαν να τιμωρήσουν μαζικά τους Παλαιστίνιους», είπε.

photo intime

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί