ΗΠΑ: Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε από γυναίκα στην οποία επιτέθηκε καρχαρίας

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε μια γυναίκα στις ΗΠΑ τη Δευτέρα (7/8) μετά από επίθεση καρχαρία κοντά στο Κουίνς της Νέας Υόρκης.

Το προσωπικό έκτακτης ανάγκης ανταποκρίθηκε στο περιστατικό στην παραλία Rockaway λίγο πριν από τις 6:00 το απόγευμα τοπική ώρα και διαπίστωσε ότι η γυναίκα είχε σοβαρό τραυματισμό στο πόδι, ανέφερε η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Νέας Υόρκης σε δήλωση. «Όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι πρόκειται για δάγκωμα καρχαρία», ανέφερε η δήλωση.

Η γυναίκα – την οποία οι αξιωματούχοι δεν έχουν ακόμη ταυτοποιήσει – μεταφέρθηκε στο Ιατρικό Κέντρο του Νοσοκομείου Τζαμάικα και ήταν σε σταθερή κατάσταση με τραύματα που δεν ήταν απειλητικά για τη ζωή της τη Δευτέρα το βράδυ, ανέφερε το τμήμα.

Ο τραυματισμός έλαβε χώρα περίπου ένα μήνα μετά από μια σειρά επιθέσεων καρχαρία στο κοντινό Λονγκ Άιλαντ, που ώθησαν τους τοπικούς αξιωματούχους να αυξήσουν τις περιπολίες.

Ο κίνδυνος επίθεσης από καρχαρία είναι σχετικά χαμηλός, με μόνο 57 επιβεβαιωμένες, απρόκλητες επιθέσεις σε όλο τον κόσμο πέρυσι, σύμφωνα με το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας της Φλόριντα. Από αυτούς, οι 41 ήταν στις Ηνωμένες Πολιτείες, με οκτώ μη θανατηφόρα περιστατικά στη Νέα Υόρκη.

(με πληροφορίες από cnn. gr / photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί