ΗΠΑ: Μητέρα έπιασε στα πράσα τον γιο της με καθηγήτριά του – Χρησιμοποίησε εφαρμογή κινητού για να τους βρει

Μια μητέρα από τη Βόρεια Καρολίνα χρησιμοποίησε μια δημοφιλή αλλά αμφιλεγόμενη εφαρμογή παρακολούθησης για να πιάσει στα πράσα τον γιο της με την καθηγήτρια του μέσα στο αυτοκίνητό της.

Όπως αναφέρει η New York Post, η μητέρα είχε εγκαταστήσει την εφαρμογή ​​στο κινητό του γιου της, και άρχισε να υποψιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά όταν ειδοποιήθηκε ότι το παιδί της δεν ήταν στην προπόνηση ράγκμπι όπως θα έπρεπε.

Η εφαρμογή έδειχνε ότι ο ανήλικος βρισκόταν κοντά σε ένα τοπικό πάρκο. Η μητέρα πήγε με το αυτοκίνητό της στην τοποθεσία και εκεί έπιασε στα πράσα τον γιό της με την 26χρονη καθηγήτριά του στο λύκειο, σύμφωνα με το WSOC.

Αφού τράβηξε πολλές φωτογραφίες του οχήματος και της πινακίδας, η μητέρα που βρισκόταν σε κατάσταση σοκ, κάλεσε την αστυνομία, η οποία συνέλαβε την 26χρονη καθηγήτρια. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι γονείς φέρεται να είχαν ακούσει φήμες για την παράνομη σχέση του γιου της και ήταν σε εγρήγορση.

Καθηγήτρια

Η 26χρονη καθηγήτρια, είχε ερωτικά ραντεβού με τον έφηβο στο αυτοκίνητό της, στην κατοικία της και στο σπίτι της μητέρας του, σύμφωνα με τους εισαγγελείς.

Οι φήμες για την παράνομη σχέση κυκλοφορούσαν στο σχολείο για αρκετούς μήνες πριν από τη σύλληψη της καθηγήτριας. Μάλιστα οι υπεύθυνοι του ιδρύματος, όπως αναφέρεται, είχαν ανακρίνει τόσο τον έφηβο όσο και την καθηγήτρια.

Στην 26χρονη εκπαιδευτικό ασκήθηκαν πέντε κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για σεξουαλική δραστηριότητα με μαθητή. Αρχικά οδηγήθηκε στις φυλακές της κομητείας Mecklenburg στα τέλη του περασμένου μήνα, αλλά αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση.

(με πληροφορίες από enikos. gr / photo: freepik)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί