ΗΠΑ: Η επόμενη μέρα! Ζούμε μέσα στα γεγονότα, ΒΙΝΤΕΟ

Παρακολουθεί η Μόσχα

Η εισβολή των οπαδών του στο Καπιτώλιο ίσως αποτελέσει την απαρχή ραγδαίων εξελίξεων στις ΗΠΑ.

Εκδηλώθηκε λίγο μετά από τη γεμάτη ένταση ομιλία του Ντόναλντ Τραμπ έξω από τον Λευκό Οίκο. Οι διεθνιστές απέκτησαν την εξουσία με νοθεία, κάτι που δεν θέλει να δεχτεί ο Αμερικανός Πρόεδρος.

Ωστόσο, όταν οι φανατικοί και μαχόμενοι υποστηρικτές του είχαν ήδη εισβάλει στο Καπιτώλιο (πολλοί λένε πως είχαν παρεισφρήσει ανάμεσά τους αριστεριστές ANTIFA καμουφλαρισμένοι ως πατριώτες για να προκαλέσουν αναταραχή και πανικό), απηύθυνε μέσω Twitter έκκληση για ειρηνική διευθέτηση της πρωτοφανούς, για τα δεδομένα των ΗΠΑ, αναταραχής, προκειμένου να μην βρουν πάτημα και τον καθαιρέσουν.

Το αποτέλεσμα είναι ότι οι ΗΠΑ διχάζονται και για αυτό ευθύνεται το Βαθύ Κράτος των ΗΠΑ, το οποίο, μετά από δεκάδες κατηγορίες πολιτικής αθέμιτης παρέμβασης σε άλλα κράτη, αποφάσισε να πράξει το ίδιο και στην ίδια την Αμερική.

Διχασμένοι είναι και οι Ρεπουμπλικάνοι, καθώς πολλοί από αυτούς στέκονται στο ίδιο στρατόπεδο με τους Δημοκρατικούς, εκείνο της διεθνιστικής Αριστερά του Βαθέος Κράτους (Ομπάμα-Μπους).

Η επόμενη μέρα ίσως κρύβει πολλές εκπλήξεις. Η Δεξιά του Τραμπ έκανε επίδειξη δύναμης και έδειξε τι είναι ικανή να κάνει. Τώρα θα πρέπει να την λάβουν σοβαρά υπόψη οι διεθνιστές, ακόμα και αν τελικά κατάφεραν να αρπάξουν τον Λευκό Οίκο.

Τι θα κάνουν οι δεξιές πολιτείες;;; Θα δεχτούν τον Μπάιντεν ως Πρόεδρο των ΗΠΑ ή θα γίνουμε μάρτυρες αποσχίσεων Πολιτειών από τις ΗΠΑ;;;

Θα γίνουμε μάρτυρες του «Δεύτερου Εμφυλίου Πολέμου», ο οποίος δεν αποκλείεται να έχει παγκόσμιες προεκτάσεις; Άλλωστε τα γεγονότα στις ΗΠΑ παρακολουθεί με προσοχή η Μόσχα, η οποία έχει άμεσο συμφέρον, καθώς υπήρξε άψογη, στρατηγικής σημασίας, συνεννόηση με τον Τραμπ, κάτι που δύσκολα θα συμβεί, σε βάθος χρόνου, με τον Μπάιντεν.

Δύο εβδομάδες πριν κληθεί να παραδώσει τα κλειδιά του Λευκού Οίκου στον επόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ, τον Τζο Μπάιντεν, ο Ντόναλντ Τραμπ αποφάσισε να τα παίξει όλα για όλα, χρησιμοποιώντας ως έσχατο όπλο κατά της άδικης απομάκρυνσής του από την προεδρία τους ίδιους του τους ψηφοφόρους.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της χώρας, οπαδοί συγκρούστηκαν με την αστυνομία, εισέβαλαν στην ολομέλεια και διέκοψαν την εν εξελίξει συνεδρίαση.

Ζούμε μέσα στα συνταρακτικά γεγονότα! Και ακόμα είμαστε στην αρχή. Έρχονται ανατροπές…