ΗΠΑ: Αγόρασαν σπίτι και όταν πήγαν να το καθαρίσουν βρήκαν σε καταψύκτη το πτώμα 19χρονου…

Οι νέοι ιδιοκτήτες ενός σπιτιού στην Αλαμπάμα βρήκαν έναν 19χρονο νεκρό μέσα σε έναν καταψύκτη στην αυλή τους, οδηγώντας στη σύλληψη των γονέων του, σύμφωνα με όσα δήλωσαν οι αρχές.


Οι ιδιοκτήτες καθάριζαν το ακίνητο το πρωί της Κυριακής, όταν έπεσαν πάνω στην παλιά συσκευή που έκρυβε το σώμα του Λόγκαν Μάικλ Χάλστεντ που είχε αποσυντεθεί άσχημα, ανέφερε σε δελτίο Τύπου το γραφείο του σερίφη της κομητείας Χένρι.

Επειδή ο καταψύκτης ήταν πολύ βαρύς για να σηκωθεί, οι ιδιοκτήτες άρχισαν να τον καθαρίζουν όταν βρήκαν ένα ανθρώπινο χέρι, είπε ο σερίφης Eric Blankenship στο AL.com.

Η οικογένεια του 19χρονου είχε νοικιάσει το σπίτι, αλλά μετακόμισε πριν από περισσότερο από ένα μήνα πριν πουλήσει ο ιδιοκτήτης το ακίνητο. Οι γονείς του 19χρονου, Michael Shane Halstead, 44 ετών, και Karen Tysinger Halstead, 43 ετών, συνελήφθησαν και κατηγορήθηκαν για βεβήλωση σορού ενώ όπως αναφέρεται διερευνάται η σχέση τους με τον θάνατό του. Κρατούνται στη φυλακή χωρίς εγγύηση.

«Αυτό το περιστατικό είναι μια πολύ τραγική κατάσταση και η υπηρεσία μας έχει δεσμευτεί να ανακαλύψει την αλήθεια», ανέφερε ο σερίφης.

«Η έρευνα συνεχίζεται ακόμη και οι πληροφορίες θα συνεχίσουν να γνωστοποιούνται καθώς προχωρά η υπόθεση».

Ο Λόγκαν Χάλστεντ υπέφερε από ιατρικά προβλήματα, συμπεριλαμβανομένης της δισχιδούς ράχης, ανέφερε το WTVY. Ο πατέρας ισχυρίστηκε ότι ο γιος του έπαθε μανιακό επεισόδιο και δεν θυμόταν πώς το σώμα του γιου του βρέθηκε μέσα στον καταψύκτη που δεν λειτουργούσε.

Υποστήριξε επίσης ότι η γυναίκα του δεν εμπλέκεται, είπε ο σερίφης.

Σε μια άλλη περίεργη εξέλιξη, ο 44χρονος φέρεται ότι είχε πάει σε άλλο αστυνομικό τμήμα και ότι είχε μιλήσει για τα εγκαταλειμμένα λείψανα του γιου του νωρίτερα αυτό το μήνα, αλλά οι αστυνομικοί δεν μπόρεσαν να εντοπίσουν το πτώμα όταν έψαξαν, είπαν πηγές στο WTVY.

(με πληροφορίες από enikos. gr / photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί