ΗΠΑ: 19χρονος γλίτωσε από θαύμα! Γλίστρησε και έπεσε σε φαράγγι 120 μ.

Από θαύμα γλίτωσε ένας 19χρονος, ο οποίος έφερε μόνο μερικούς μικροτραυματισμούς μετά την πτώση του από ύψος 120μ.από μονοπάτι σε ένα επικίνδυνο φαράγγι στην πολιτεία της Ουάσιγκτον στις ΗΠΑ!

Ο 19χρονος έκανε πεζοπορία σε μονοπάτι που περνούσε από τη γέφυρα High Steel, μια από τις ψηλότερες σιδηροδρομικές γέφυρες στις ΗΠΑ, όταν έπεσε το περασμένο Σάββατο, σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη της κομητείας Μέισον.

«Έχουμε εξηγήσει στους ανθρώπους να μείνουν μακριά από αυτά τα μονοπάτια γιατί είναι επικίνδυνα, αλλά είτε δεν βλέπουν τα προειδοποιητικά σήματα, είτε τα αγνοούν», είπε ο Τιμ Ριπ, βοηθός του σερίφη της κομητείας Μέισον, ο οποίος συμμετείχε στην αποστολή διάσωσης του νεαρού.


Οι Αρχές δεν έδωσαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 19χρονου, ο οποίος υπέστη μόνον εκδορές στα χέρια του και νοσηλεύτηκε προληπτικά για εξετάσεις.

Πέντε έως επτά άτομα πέφτουν κάθε χρόνο από τη γέφυρα αυτή και τα περισσότερα χάνουν τη ζωή τους, σύμφωνα με τον Ριπ, παρόλο που στην περιοχή υπάρχουν προειδοποιητικά σήματα.

Στις δύο ώρες που διήρκεσε η αποστολή διάσωσης, πυροσβέστες και αστυνομικοί χρησιμοποίησαν σχοινιά και λουριά για να ανεβάσουν επάνω στη γέφυρα τον 19χρονο. «Τον έδεσαν σε ένα λουρί και τον έφεραν πίσω», είπε ο αρχηγός της πυροσβεστικής του West Mason, Μάθιου Γουέλαντερ. «Περπατούσε σε μια νεροσυρμή που χρησιμοποιούν πολλοί άνθρωποι και έχει μετατραπεί σε κάποιου είδους μονοπάτι. Κατέληξε μέχρι κάτω στο ποτάμι», πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στον 19χρονο ο Γουελάντερ πρόσθεσε: «Ήταν απίστευτα τυχερός»!

(Με πληροφορίες από iefimerida. gr / photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί