Ινδία: Ερωτεύτηκε την πεθερά του και την παντρεύτηκε με την ευλογία του πεθερού του!(vid)

Σε αυτό που μπορεί να περιγραφεί μόνο ως μια αντισυμβατική ιστορία αγάπης, ένας Ινδός ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε την πεθερά του με την ευλογία του πεθερού του.

Αυτή η παράξενη ιστορία ξεκινά με μια τραγωδία. Μετά το θάνατο της συζύγου του Sikandar Yadav, ο πατέρας των δύο παιδιών μετακόμισε με τα πεθερικά του στο χωριό Heer Moti του Bihar. Με τον καιρό, η σχέση του 45χρονου Sikandar και της πεθεράς του, Geeta (55), εξελίχθηκε σε μια ρομαντική σχέση που μπορούσαν να κρύψουν μόνο για λίγο καιρό. Καθώς οι φήμες για τη μυστική τους σχέση άρχισαν να διαδίδονται στο χωριό, ο σύζυγος της Geeta έγινε όλο και πιο καχύποπτος και μια μέρα τους “έπιασε στα πράσα” σε μια ρομαντική αγκαλιά που επιβεβαίωσε τους φόβους του. Έξαλλος, ο άνδρας έφερε την υπόθεση στο Panchayat (συμβούλιο του χωριού), απαιτώντας να επιλυθεί το θέμα.

Όταν άκουσε την αφήγηση του Dileshwar, ο Panchayat κάλεσε τον γαμπρό του για να ακούσει την εκδοχή του για την ιστορία. Προς έκπληξη όλων, ο Sikandar παραδέχτηκε ανοιχτά τη σχέση με τη μητέρα της εκλιπούσας γυναίκας του, ισχυριζόμενος ότι την είχε ερωτευτεί. Αφού η Geeta αναγνώρισε την αγάπη της για τον Sijandar, το συμβούλιο συμφώνησε να επισημοποιήσει τη σχέση τους παντρεύοντάς τους. Ακόμη και ο Dileshwar άλλαξε γνώμη αφού τους είδε να ομολογούν την αγάπη τους ο ένας για τον άλλον και βοήθησε στην οργάνωση του γάμου.

Σε ένα viral βίντεο που κάνει τον γύρο του Twitter εδώ και μερικές εβδομάδες, ο Dileshwar λέει στους δημοσιογράφους ότι ήταν χαρούμενος που οργάνωσε τον γάμο του Sikandar και της Geeta. Ένα άλλο βίντεο δείχνει τον Σικάνταρ να στολίζει το μέτωπο της νέας του νύφης με σιντόορ, όχι μία αλλά τέσσερις φορές, υπό τις επευφημίες ενός τοπικού πλήθους που συγκεντρώθηκε για να γιορτάσει την ένωσή τους.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Τα ινδικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο Sikandar Yadav έφερε πανηγυρικά τη Geeta Devi στο σπίτι του σε μια δημόσια επίδειξη της ένωσής τους, αλλά δεν είναι σαφές εάν ο Dileshwar θα συνεχίσει να ζει μαζί τους.

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί