«Τσίρκο» χαρακτήρισε η επίσημη εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα τη μεταφορά της Πρεσβείας των ΗΠΑ από την ουκρανική πρωτεύουσα στο Λβιβ.
«Αναρωτιέμαι πόσο κόστισε στον αμερικανικό προϋπολογισμό. Παρεμπιπτόντως, το τσίρκο με αυτή τη μεταφορά αυτής της πρεσβείας, με την υποτιθέμενη καταστροφή εξοπλισμού. Σίγουρα πρέπει να αγοραστεί νέος εξοπλισμός.
Ίσως αυτός είναι ο λόγος για την ενεργό δουλειά του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ; Ίσως όλα είναι μπανάλ;» είπε η Ζαχάροβα κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης.
Προχθές ο επικεφαλής του State Department, Άντονι Μπλίνκεν, ανέφερε ότι οι ΗΠΑ μεταφέρουν προσωρινά την πρεσβεία στην Ουκρανία από το Κίεβο στην πόλη κοντά στην Πολωνία, Λβιβ.
Η Ουάσιγκτον επέτρεψε επίσης την αναχώρηση ορισμένων διπλωματών της από την Ουκρανία και κάλεσε τους Αμερικανούς πολίτες να εγκαταλείψουν τη χώρα.
ria.ru, Bαλκανικό Περισκόπιο
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 3 Απριλίου
- Πιερρακάκης: Οι επιπτώσεις της κρίσης αρχίζουν ήδη να γίνονται αισθητές στην πραγματική οικονομία
- Τραμπ: Ήμουν ο μόνος πρόεδρος που έκανε γνωστικό τεστ, vid
- Στο Βερολίνο θα βρεθεί την Κυριακή και τη Δευτέρα ο ισλαμιστής ηγέτης της Συρίας
- Μεταναστευτικό: Ο ΟΗΕ προειδοποιεί για πραγματικό κίνδυνο ανθρωπιστικής καταστροφής στον Λίβανο
- Κωνσταντοπούλου για Τέμπη: Στο τέλος η αλήθεια θα βγει
- Viral το… φλερτ του Τραμπ σε ζωντανή σύνδεση: «Είσαι ακόμα πιο όμορφη», vid
- Πότε θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ σε 987.379 δικαιούχους
- Τι προβλέπει το σχέδιο Τραμπ για τη Γάζα
- Μεντβέντεφ κατά Κάλας: «Είναι κρίμα να είσαι τόσο χαζή στα 50 σου»









