Η Βρετανία έχει απελάσει περισσότερους από 1.000 Αλβανούς μετά τη σχετική υπογραφή συμφωνίας με τα Τίρανα τον Δεκέμβριο.
Σε πολλούς από τους φυλακισμένους εγκληματίες να έχουν προσφερθεί μειωμένες ποινές και 1.500 ₤ (1.870 $) ως κίνητρα για να επιστρέψουν στη χώρα τους.
Το πρόγραμμα διευκόλυνσης επιστροφής υποτίθεται ότι έχει σχεδιαστεί για να «αποτρέψει και να διακόψει την παράνομη μετανάστευση» -μόλις 29 Αλβανοί επιχείρησαν παράνομη διέλευση καναλιών στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2023- αλλά πολλοί παραδέχονται ότι σχεδιάζουν να επιστρέψουν στη Βρετανία όπως και να ΄χει.
Όσοι αποδέχονται την πληρωμή σε μετρητά παραιτούνται επίσης από τα δικαιώματά τους να ασκήσουν έφεση κατά της απέλασης και πρέπει να εκτίσουν το υπόλοιπο της ποινής τους εάν επιστρέψουν.
(freepik photo)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Συνάντηση Χατζηδάκη με ανώτερo αξιωματούχο του ΚΚ Κίνας
- «Ο Πούτιν με έχει απογοητεύσει», λέει ο Τραμπ, video
- 700.000 Ρώσοι στρατιώτες βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του μετώπου στην Ουκρανία
- Χάος στην αλβανική Βουλή: Ο Ράμα «έχρισε» την πρώτη «AI Υπουργό» – ΒΙΝΤΕΟ
- Χαλκιδική: Κινητοποίηση για αλλοδαπό δραπέτη των Αγροτικών Φυλακών Κασσάνδρας
- Για «ιστορική συμφωνία για την τεχνολογία και την τεχνητή νοημοσύνη» μιλά ο Τραμπ από τη Βρετανία, video
- Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης: Δεν θα χαθούν τα ευρωπαϊκά κονδύλια για τις αγροτικές επιδοτήσεις
- Απίστευτο ΒΙΝΤΕΟ: Όρκες αναποδογύρισαν σκάφος!
- Η Ρωσία παρέδωσε στο Κίεβο τις σορούς 1.000 Ουκρανών στρατιωτικών
- Οι Πολωνοί μιλούν τώρα για «αυξημένη δραστηριότητα drones κοντά στη Λευκορωσία»
Κύρια Θέματα

















